• Seria „Fast & Furious” ajunge la final. Studiourile Universal au confirmat că franciza se va termina cu al 11-lea film.
  • Vestea a fost confirmată de studiourile Universal, care nu exclud însă posibilitatea continuării unor poveşti paralele
  • Între timp, lansarea părţii a 9-a a fost amânată luna trecută pentru 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data anunţată iniţial.

Capăt de linie pentru longeviva serie „Furios şi Iute”. Franciza se va termina cu al 11-lea film, la 20 de ani de la start.

Începută în 2001, saga „Fast & Furious” este cea mai de succes din istoria Universal, întrecând la încasări chiar şi seria „Jurassic Park”.

View this post on Instagram

Salute mi Familia! Heute vor 19 Jahren startete THE FAST AND THE FURIOUS in den deutschen Kinos. Der Rest ist Filmgeschichte… #fastandfurious #fastfamily @vindiesel @mrodofficial @paulwalker @jordanabrewster

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

A post shared by Fast & Furious 9 (@fastandfuriousde) on

Vin Diesel, care a părăsit seria după primul film şi s-a întors în 2009 pentru partea a 4-a, spune că a început să se gândească la final chiar înainte să înceapă filmările la F9.

View this post on Instagram

“You know I’d ride to the death with you.” #F9

A post shared by #F9 (@thefastsaga) on