• Îmbrăcată într-un costum de carnaval, actrița din The White Lotus”, Jennifer Coolidge, a defilat la o paradă în orașul american Cambridge, înainte de a primi titlul de Femeia anului 2023″.
  • Îmbrăcată într-o haină cu imprimeu leopard și o pălărie roz pufoasă, ea a făcut cu mâna mulțimii care a ieșit în ciuda temperaturilor neobișnuit de scăzute.
  • Printre câștigătoarele anterioare ale premiului Femeia Anului se numără Meryl Streep, Viola Davis și Debbie Reynolds.

Îmbrăcată într-un costum de carnaval, actrița din The White Lotus”, Jennifer Coolidge, a defilat la o paradă în orașul american Cambridge, înainte de a primi titlul de Femeia anului 2023″ din partea trupei de teatru Buchnal Pudding de la Universitatea Harvard”.

Fiind cea mai veche trupă de teatru din America și una dintre cele mai vechi din lume, din 1951, Organizația Teatrală Buchnal Pudding Pudding a acordat premiul anual bărbaților și femeilor care au avut contribuții durabile și impresionante în lumea divertismentului”.

Coolidge, care și-a văzut cariera pornind de la rolul Tanya McQuaid-Hunt din serialul de succes The White Lotus”, a condus parada pe străzile din Cambridge, Massachusetts, sâmbătă după-amiază. Îmbrăcată într-o haină cu imprimeu leopard și o pălărie roz pufoasă, ea a făcut cu mâna mulțimii care a ieșit în ciuda temperaturilor neobișnuit de scăzute. Coolidge, care a mai interpretat-o pe mama înflăcărată a lui Stifler în American Pie” și pe manichiurista Paulette în Blonda profesionistă”, a crescut în zona Boston din același stat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Este foarte mișto, mă distrez foarte mult”, a declarat Coolidge înainte de a primi premiul, care constă într-un bol de budincă placat cu aur. Am ocazia să întâlnesc toți acești tineri studenți de la Harvard care sunt mult mai inteligenți decât mine”, a adăugat ea.

Mai târziu, Coolidge s-a emoționat, amintindu-și cum regretatul ei tată, care studiase la Harvard, ar fi asistat cu bucurie la acest moment. Printre câștigătoarele anterioare ale premiului Femeia Anului se numără Meryl Streep, Viola Davis și Debbie Reynolds.

Joi, actorul premiat și autorul de best-seller Bob Odenkirk a primit premiul „Omul anului 2023″ din Pot Pudding. Odenkirk este cel mai bine cunoscut pentru rolul avocatului dubios Saul Goodman din serialele de televiziune „În pantofii diavolului” și Call Saul”.