• Zeci de mii de oameni au rămas blocați în deșertul Nevada la festivalul Burning Man.
  • O furtună a transformat locul festivalului într-o zonă inaccesibilă din cauza noroiului.
  • Anual, peste 60.000 de persoane călătoresc spre și dinspre Nevada pentru eveniment.

Distracția în aer liber depinde…de nori. Au simțit-o pe pielea lor mii de persoane la festivalul Burning Man. Deși acesta se încheie mâine, participanții rămân blocați în deșertul Nevada din cauza vremei nefavorabile.

O furtună puternică a lovit zona, anunță organizatorii, iar autoritățile i-au sfătuit pe oameni să-și raționalizeze alimentele și apa, iar participanții sunt nevoiți să se adăpostească în corturi în deșertul Black Rock.

Participanții de la Burning Man au mers pe jos kilometri întregi

Organizatorii au oprit vehiculele să intre sau să iasă din festival după ce ploile abundente au început să satureze zona vineri seara. Unii participanți la festival au mers pe jos kilometri întregi pentru a ajunge la drumurile principale, în timp ce alții au sperat ca furtunile prognozate să lovească zona mai târziu, dar nu a fost așa.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

„Unele zone au devenit inaccesibile, iar noroiul ajunge chiar mai sus de glenze”, declară participanții. Datele nu sunt concrete, dar știm că peste 70.000 de persoane participă anual la acest eveniment de o săptămână, care în acest an are loc între 28 august și 4 septembrie. Serviciul Național de Meteorologie a precizat că se așteaptă ca ploile și furtunile să revină și în seara asta și să continue pe parcursul zilei de mâine.

Citește și: