• Fetivalul Nostalgia a început ieri și va ține până duminică.
  • Nostalgia se ține la Federația de Tir Sportiv de la 16:00 până la 4:00.
  • Abonamentele pentru festival sunt sold out, mai există doar bilete pe zile.
  • Ziua cea mai scumpă de la festival este sâmbătă cu 280 de lei.
  • Prețul biletului de duminică este mai ieftin, 130 de lei.
  • Organizatorii au pregătit artiști surpriză care vor urca pe scenă.
  • Nostalgicii au multe zone unde își pot face poze.
  • Organizatorii au extins zona cu baruri și mâncare.
  • La festival vei găsi roboți care îți fac caricaturi.

Îți e dor de muzica anilor 1990-2000 și de televizorul bunicii unde ai văzut primele videoclipuri românești? Nostalgia e festivalul unde timpul se oprește în loc și amintirile prind viață! Ia-ți ținuta de festival, ai ce să asculti! Ieri a început Festivalul Nostalgia care ține 3 zile – e distracție și muzică până dimineața in Voluntari la Federația de Tir Sportiv. Surprizele se vor ține lanț pe Maidan, în cartierul Hip-Hop și în cartierul Șukar – scenele principale de la Nostalgia. Dacă nu ți-ai luat bilet, grăbește-te pentru nu mai sunt abonamente pe toate cele 3 zile, mai sunt doar pe fiecare zi în parte.

Organizatorii păstrează la secret artiștii care vor veni la festival, dar ne așteptăm la un line-up impresionant. Anul trecut au fost artiști din mai multe genuri muzicale: Grasu XXL, Taraful de la Vărbilău, Mihai Trăistariu, Liviu Vârciu, Dana Marijuana, Akcent și mulți alții.

Pe lângă muzică și dans, te poți bucura de zonele instagramabile – cada plină cu rățuște, Dacia „milițienilor”, sala de clasă ca în Liceenii, carpeta cu cele 1.000 de nopți și tot felul de ornamente care îți aduc aminte de copilărie. Organizatorii au anunțat că zona cu mâncare și băuturilor este mai extinsă față de anii trecuți. Poți să faci și sport – șotron sau să sari coarda și dacă ai valoare căstigi si premii.

Cei care și-au luat bilete din timp, au primit o zi în plus de distracție ieri – nu au fost artiști, dar muzica a răsunat din Cartierul Electro, Scena La Plajă, Cartierul Hip Hop, Șukar și Latino. Cine s-a plictisit de pozele frumoase, a mers pe mâna unui roboțel care creează caricaturi în mai puțin de 5 minute.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Citește și