• Surse din cadrul Guvernului dezvăluie că o nouă relaxare va începe de la 1 august
  • Concertele și festivalurile care pot dura 2 zile vor fi permise după această dată
  • Și în alte țări e la fel: festivalul Glastonbury va dura doar o zi anul acesta

Ne întoarcem la normalitate și așteptăm cu nerăbdare să mergem la concerte sau festivaluri. Avem vești bune: de la 1 august am putea avea festivaluri, dar mai scurte, de numai două zile.

Ultimele măsuri luate de Guvern presupun ca evenimentele culturale, artistice și de divertisment să aibă loc în spații deschise cu maxim 5.000 de persoane. Acestea să respecte distanțarea și evenimentul să nu țină mai mult de o zi. Ei bine, surse guvernamentale dezvăluie că după 1 august am putea avea o nouă etapă a relaxării și festivalurile să țină două zile. Ca să-ți răspund la întrebare, Summer Well are astfel undă verde să aibă loc la jumătatea lui august. Rămâne de văzut când va fi reprogramat Neversea, cel care în mod normal trebuia să aibă loc în iulie. Organizatorii acestui festival au anunțat deja că va fi reprogramat.

Tocmai a fost anunțat că festivalul de la Glastonbury poate avea loc în luna septembrie cu 50 de mii de participanți. Se va numi Equinox și va ține doar o zi, nu cinci zile cum era până acum. Și Tomorrowland a fost reprogramat pentru ultimul weekend din august și primul din luna septembrie. Din păcate, am și vești proaste. Festivalul de la Sziget nu va mai avea loc anul acesta. Organizatorii speră să aibă o revenire grandioasă în 2022.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI