• Peste 20 de artiști au avut nevoie de șase luni pentru a crea o asemănare fidelă a starului hollywoodian Chris Hemsworth pentru Madame Tussauds.
  • Fiecare fir de păr a fost inserat manual, iar ochii, identici cu cei ai personajului său din viața reală, au fost pictați manual.
  • Prezentată ieri la Madame Tussauds din Viena, Austria, mulțimea s-a adunat pentru a vedea sosia solidă a vedetei, realizată manual la Londra.

Peste 20 de artiști au avut nevoie de șase luni pentru a crea o asemănare fidelă a starului hollywoodian Chris Hemsworth pentru Madame Tussauds. Fiecare fir de păr a fost inserat manual, iar ochii, identici cu cei ai personajului său din viața reală, au fost pictați manual, în timp ce echipa talentată a creat modelul de ceară al starului Thor.

Dezvăluită după o jumătate de an de muncă asiduă, incredibila sosie se află acum într-o poziție privilegiată, gata să facă selfie-uri cu fanii devotați ai lui Chris. Cei care doresc să se apropie de starul australian de cinema pot face exact acest lucru, deoarece figura de ceară „foarte impresionantă” este în sfârșit expusă.

Prezentată ieri la Madame Tussauds din Viena, Austria, mulțimea s-a adunat pentru a vedea sosia solidă a vedetei, realizată manual la Londra. Fanii Dylan și Tristan au fost primii membri ai publicului care și-au pus ochii pe figurină în toată splendoarea ei, după ce au câștigat un concurs pe rețelele de socializare.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

„Wow, sunt foarte impresionat. Este mișto să îl vezi pe Chris Hemsworth  „în persoană””, au spus ei. Un purtător de cuvânt al Madame Tussauds a declarat Fiecare păr a fost introdus individual, ceea ce a durat trei luni. Ochii au fost realizați din rășină acrilică, imitând culoarea reală a ochilor săi și au fost pictați individual manual. Tatuajele sale au fost, de asemenea, asortate și au fost pictate manual.”

Lukas Rauscher, director de marketing la Madame Tussauds Viena, a explicat: Oaspeții noștri ne-au cerut de mult timp să îl adăugăm în sfârșit în familia de ceară. Mai ales după vizitele sale în Austria de anul trecut, cererea a crescut și mai mult. După o lungă perioadă în care am ținut acest secret sub tăcere, a venit în sfârșit momentul. Suntem copleșiți și știm că și vizitatorii noștri vor fi la fel!”

Noua figurină este una dintre cele două care îl prezintă pe Chris în ținuta sa de zi cu zi, nu îmbrăcat în personajul Thor. Aceasta este o decizie „intenționată”, potrivit Madame Tussauds. Purtătorul de cuvânt a explicat: Asemănarea lui Chris, în vârstă de 39 de ani, poartă un costum de in albastru deschis, accesorizat cu diverse inele și coliere. Nici barba de trei zile nu lipsește. Aceasta este doar a doua figurină a lui Chris la nivel mondial care îl prezintă în afara celebrului său rol din filmul Thor”. Faptul că nu a fost portretizat ca personajul său de film din seria Marvel, ci ca el însuși, a fost o decizie conștientă a Madame Tussauds Viena.”

Figura lui Chris Hemsworth este acum expusă în sala A-List de la Madame Tussauds Viena.