• Fiii rockerilor de la Metallica, Guns N’ Roses și Stone Temple Pilots și-au făcut trupă.
  • Adolescenții ne-au arătat piesa de debut chiar vineri, 13.
  • „Long Awaited” se cheamă noul cântec.

Fiii rockerilor de la Metallica, Guns N’ Roses și Stone Temple Pilots și-au făcut propria lor trupă intitulată Suspect208.

„Este încă o dovadă că rock-ul circulă prin sânge, și se transmite din generație în generație. Vorbim aici de fiul lui Slash (chitaristul Guns N’ Roses), de fiul bassistului de la Metallica și de fiul răposatului solist de la Stone Temple Pilots. Adolescenții ne-au arătat piesa de debut chiar vineri, 13. ‘Long Awaited’ se cheamă, și dacă fiii celor de la Metallica și Stone Temple Pilots își respectă îndeaproape moștenirea, cântând exact la ce cântau și părinții, bass, respectiv voce, fiul lui Slash e singurul care n-a vrut să audă de chitara care l-a făcut celebru pe tatăl său. El s-a făcut toboșar.

Am citit o declarație de-a lui London, fiul lui Slash, care spune că nu i-a venit să creadă cât de cunoscut e tatăl lui, până nu l-a văzut în turneu cu Guns N Roses, până nu a văzut câți fani îl venerează, practic. Probabil asta l-a și făcut să se apuce de muzică. Apropo de Guns N Roses, Slash spune că se lucrează din greu acolo, pentru un nou album Guns”, a transmis Alex Anghel, de la Smart Radio.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Exemple de copii de muzicieni, care le-au călcat pe urme părinților

„Poate cel mai cunoscut exemplu, Nancy Sinatra, fiica lui Frank Sinatra. Miley Cyrus e și ea un exemplu bun, fiica cântărețului de country rock Billy Ray Cyrus. Care e și fina lui Dolly Parton, apropo. Îl mai avem pe Ziggy Marley, fiul lui Bob Marley, pe Enrique Iglesias, fiul lui Julio. Și, exemple de la noi din țară, Ștefan Bănică Jr., sau uite, mai tânărul George Petroșel, care are o trupă foarte mișto, Jurjak, și e fiul lui Edy Petroșel, de la Holograf”, a mai spus Alex Anghel.