• Filmul „Cruella” intră de vineri în cinematografe
  • Emma Stone joacă rolul principal în noua producție Disney
  • Filmul este un remake al povestii personajului din „101 dalmațieni”

Un personaj malefic din lumea Disney prinde viață într-un remake ce spune o altfel de poveste a celebrei Cruella. Filmul intra mâine, pe 4 iunie, în cinematografele din România.

Un rol făcut parcă pentru Emma Stone, care îi dă o alta viață femeii malefice din „101 dalmațieni”. Cruella de azi nu mai vrea să jupoaie câinii pentru blana lor.

Cruella este o tânără creativă și deșteaptă, cu o carieră în design, dar și cu o viață underground pe străzile Londrei anilor ’70.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Acțiunea se petrece în anii 1970, în Londra, și o are în prim plan pe tânăra Estella, care face tot posibilul pentru a răzbate în viață, mai exact în domeniul modei.

Irina Margareta Nistor a vorbit, la Aleph News, despre film, dar și despre tendința industriei de a rescrie istoria personajelor, după regulile de azi: „Este o poveste care se întâmplă înainte să apară dalmațienii. E cu totul altceva, e moda asta, Disney a fost primul care a creat o mamă vitregă frumoasă, dacă ne gândim la Albă ca Zăpada. Nu numai că avem dalmațieni, avem și un cățel cu un singur ochi. Nu există nicio discriminare. Să nu plecați din sală de la primele generice, pentru că veți rata multe scene frumoase! Emma Stone cred că a fost încântată să mai joace și altceva“.