• Filmul ,,Bullet Train”, produs de Sony Pictures, a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american.
  • Regizat de David Leitch, ,,Bullet Train” se concentrează pe un asasin (Pitt) care întâlnește o serie de inamici în timp ce se află în misiune la bordul unui tren rapid din Japonia.
  • La sfârșitul săptămânii viitoare, două titluri independente vor fi lansate în cinematografe: ,,Summering” , de la Bleecker Street Media, și ,,Mack & Rita„, de la Gravitas Premiere.

Filmul de acţiune ,,Bullet Train” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, scrie Los Angeles Times.

Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto.

Cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, ,,Bullet Train” a obţinut încasări de 30,1 milioane de dolari în primul weekend în cinematografe. ,,Un demaraj solid„, după cum remarca David A. Gross de la Franchise Entertainment Research.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

De asemenea, în acest weekend a fost lansat în cinematografe și filmul ,,Easter Sunday„, de la Universal Pictures, care a ajuns pe poziția a opta, cu 5,3 milioane de dolari. Regizată de Jay Chandrasekhar și avându-l în rol principal pe Jo Koy, comedia de sărbători a obținut un rating dur de 45% pe Rotten Tomatoes și o notă de B-plus din partea publicului chestionat de CinemaScore.

La sfârșitul săptămânii viitoare, două titluri independente vor fi lansate în cinematografe: ,,Summering” , de la Bleecker Street Media, și ,,Mack & Rita„, de la Gravitas Premiere.