Filmul de groază „Scream 6” a ajuns în fruntea topurilor de box office din America de Nord

  • Filmul de groază „Scream 6” s-a clasat pe primul loc în topul de box office din America de Nord cu 44,5 milioane de dolari, a raportat Associated Press.
  • Recenziile au fost pozitive, atât din partea criticilor, cât și a publicului.
  • Pe locul al doilea în clasamentul de box office din America de Nord este „Creed 3”, cu 27,1 milioane de dolari în vânzări de bilete. 

Filmul de groază „Scream 6” s-a clasat pe primul loc în topul de box office din America de Nord cu 44,5 milioane de dolari, a raportat Associated Press. Cea de-a șasea ediție a seriei a avut cele mai bune rezultate în weekendul său de deschidere pe ecran. Principalul rol anterior a fost deținut de cel de-al doilea film, care a debutat cu 32 de milioane de dolari în 1997. 

Scream 6 revine actrițelor Courteney Cox și Hayden Panettiere. Totuși, acesta este primul „Scream” fără Neve Campbell. Filmul este regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillette. Jenna Ortega și Melissa Barrera sunt noi completări. 

Recenziile au fost pozitive, atât din partea criticilor, cât și a publicului. Pe locul al doilea în clasamentul de box office din America de Nord este „Creed 3”, cu 27,1 milioane de dolari în vânzări de bilete. Pe locul trei în clasamentul de box-office nord-american se află SF „65” cu Adam Driver. Filmul a încasat 12,3 milioane de dolari. 

Producția de supereroi Ant-Man and the Wasp: Quantum of Solace a fost a patra cu 7 milioane de dolari. Comedia de groază „Cocaine Bear” a fost a cincea cu 6,2 milioane de dolari.