Filmul „The Wild Robot”, o frescă SF realizată de DreamWorks, a debutat în weekend pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul The Wild Robot”, o frescă SF realizată de studioul DreamWorks, a debutat weekendul trecut pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, scrie Yahoo.

În The Wild Robot”, robotul Roz – a cărui voce în limba engleză este asigurată de actriţa premiată cu Oscar Lupita Nyong’o – ajunge pe o insulă rămasă nelocuită după trecerea unui taifun. Pentru a supravieţui, ea se împrieteneşte cu animalele din pădure.

Acest film cu peisaje luxuriante, care privilegiază muzica în detrimentul dialogurilor, a obţinut încasări de 35 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Aflat pe locul al doilea, filmul Beetlejuice Beetlejuice”, regizat de Tim Burton şi care descrie aventurile unor fantome, a continuat să încânte publicul nord-american după debutul său excepţional, obţinând 16 milioane de dolari în cel de-al patrulea weekend de proiecţii. Această peliculă a ajuns la încasări de 250 de milioane de dolari în America de Nord şi de 373,3 milioane de dolari la nivel global.

Exit mobile version