• După tragedia submersibilului Titan, filmul „Titanic” a urcat în top zece pe Amazon Prime.
  • Titan se îndrepta către epava navei Titanic, dar a întâmpinat probleme tehnice. În urma tragediei, cinci oameni au murit.
  • Titanic” este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 1,7 milioane de lire sterline.

Filmul „Titanic” a intrat în top zece pe Amazon Prime. Spectatorii și-au amintit de pelicula lui James Cameron după tragedia submersibilului. Gigantul de streaming a avut o surpriză să vadă cum filmul din 1997 a apărut în topul primelor zece cele mai vizionate filme de pe platformă în SUA, potrivit datelor furnizate de site-ul de analiză a filmelor FlixPatrol, scrie Daily Mail.

Filmul despre cursa vasului RMS Titanic, care s-a scufundat în Oceanul Atlantic de Nord în 1912, a câștigat popularitate în rândul spectatorilor după implozia tragică a submersibilului.

Titan se îndrepta către în epava navei, dar a întâmpinat probleme tehnice. Tragedia a curmat viețile directorului general Stockton Rush, veteranului Marinei franceze Paul-Henri Nargeolet, miliardarului britanic Hamish Harding, omului de afaceri pakistanez Shahzada Dawood și fiului său Suleman, care avea doar 19 ani.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

Cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale, filmul spune povestea lui Rose (Winslet) și a lui Jack (DiCaprio), care s-au îndrăgostit la bordul Titanicului, în ciuda faptului că provin din medii socio-economice diferite.

Cei doi au văzut cum nava a lovit aisbergul care a scufundat-o, dar în loc să se salveze urcându-se pe una dintre bărcile de salvare, Rose a decis să rămână cu Jack.

Filmul despre tragica lor povestea de dragoste, care a fost relansat în februarie cu ocazia celei de-a 25-a aniversări, este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 1,7 milioane de lire sterline.

Citește și