• Multe modele de videochat își declară veniturile și plătesc taxe la stat
  • Venitul lunar al unui model începător pornește de la 800 de euro pe lună

Cod Caen: 6312. Ăsta e primul pas către fiscalizarea videochatului. Firma încasează banii, modelul – administrator îi declară la stat și poate să doarmă liniștit.

„După ce am terminat facultatea, în 2004 m-am apucat să lucrez într-un studio de videochat. Primele studiouri noi create, în 2004-2005. Am avansat și am devenit managerul studioului respectiv, apoi am devenit acționarul. Indiferent că ești model independent sau că ești studio, legalitatea este aceeași: trebuie să ai o formă”, spune Bogdan Dumitrescu, consultant studio videochat.

Un model începător câștigă aproximativ 400-500 de dolari pe o perioadă de două săptămâni. Jumătate din banii ăștia se duc la studio, însă potențialul job-ului este mult mai mare. Dintre modelele cu experiență, câteva ajung la câștiguri uriașe la care visează și directorii de companii, cu mulți ani de muncă în spate.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

„Avem modele în grupul nostru care generează 20.000-25.000 de dolari la fiecare două săptămâni. Recordul absolut de încasări este deținut de un băiat. Băiatul ăsta a făcut în decembrie 2018, a făcut în două săptămâni 92.000 de dolari”, a mai declarat consultantul