• Florin Chilian, despre izbucnirea epidemiei: ,,În două luni, cineva a tras frâna de mână unei planete întregi”
  • Florin Chilian: ,,Cred că dezvoltarea tehnologiei a ajutat foarte, foarte tare la reconstrucția interioară”
  • Florin Chilian, despre evoluția tehnologiei: ,,Să nu ajungem comoditatea asta să ne coste prea mult!”

Florin Chilian – unul dintre artiștii vocali din perioada pandemiei – face la emisiunea ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – o radiografie a tot ceea ce înseamnă perioada care ne-a schimbat iremediabil viețile.

Care sunt marii câștigători și marii perdanți ai acestor vremuri, dar și care sunt lucrurile care l-au revoltat pe artist de-a lungul timpului. Le-a spus de fiecare dată public, stârnind, nu de puține ori, controverse. Ce spune despre dezvoltarea tehnologiei, despre vaccinare, dar și despre ,,războaiele” care se duc uneori pe rețelele de socializare?

Florin Chilian, despre tehnologie și informație: ,,Ce faci tu, ce repere ai să discerni, este cu totul altă discuție

 ,,Eu cred că dezvoltarea tehnologiei a ajutat foarte, foarte tare la reconstrucția interioară, dat fiind faptul că, de multă vreme, dar cu predilecție în ultimul an, cantitatea de informație a crescut uriaș. Ce faci tu, ce repere ai să discerni, să alegi, dacă este bună sau rea, este cu totul altă discuție. Este un fel de evoluție și în ăsta.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ce spune Florin Chilian despre războaiele purtate pe rețelele de socializare?

,,Este mai simplu pentru cei ce sunt suprastatali să antagonizeze vițeii înte ei. Este divide și stăpânește, nu? Pui câțiva să latre visceral. Știi cum este? Este ca la spihologia mulțimilor dacă-i unul care agită o zonă destul de mică, se răspândește foarte tare. ”


Florin Chilian, despre vaccinul anti-covid: ,,De ce să bag în mine o substanță aberantă care poate da reacții adverse?”

,,De ce să iau asta? Tot ce știu eu despre ARN -ul ăsta pe care ți-l bagă vaccinul în tine este că ARN-ul la definiție este cheia care desface ADN -ul și învață celula ce are să facă. De ce să bag în mine o substanță aberantă care poate da reacții adverse, când există ivermectină care este câțiva bani? (…) De ce să ne vaccinăm când avem chestiile astea care termină într-o secundă toată nebunia asta care o fi, Dumnezeu știe, că nu știe nimeni cine e, că nu a identificat nimeni Covid-19 ăsta. ARN-ul decodifică ADN-ul și dă instrucțiuni celulei. Mi se pare înspăimântător.”

Florin Chilian, despre albume și case de producții

,,Întotdeauna mi-am produs singur albumele. Eu m-am dus la casa de discuri, doar că ei nu investeau niciodată suficient de mulți bani.  (…) Eu mereu m-am dus cu albumele gata făcute la cheie, inclusiv grafica.”

Florin Chilian: ,,Când zici vedete, trebuie să vorbești de sistemul din jurul ei”

Ce înseamnă în viziunea lui Florin Chilian să fii vedetă în România lui 2021 și care este după părerea lui singura vedetă existentă în țara noastră?

,,Loredana Groza este singura vedetă din România. Nu există vedete pentru că nu funcționează sistemul. Am fost în America, am văzut niște vedete pe acolo. Când zici vedete, trebuie să vorbești de sistemul din jurul ei. Nu există vedete de sine stătătoare”, conchide Florin Chilian.