• Florin Piersic Jr. a fost invitatul lui Marius Tucă în a doua parte a emisiunii „Marius Tucă Show”
  • Florin Piersic Jr.: „Mă așteptam să se deschidă niște drumuri înainte de pandemie”
  • Florin Piersic Jr.: „Am pierdut multe trenuri când m-am lovit de agresivitate”

Florin Piersic Jr. a venit în studioul Aleph News și a vorbit despre artă în dictatura Sars-Cov2.

„Am făcut un spectacol la Sibiu. Pe 26 martie trebuia să avem premiera. Am făcut specatacolul și au avut nevoie și online. Primăria a avut nevoie și am făcut un film în 3 zile,” a vorbit actorul despre cum s-a adaptat perioadei de pandemie.

„Am fost la un spectacol acum câteva luni și mi se părea ciudat. Erau vreo șapte actori. Mai degrabă mergi pe un spectacol în două persoane, un oneman show. Eu pot să joc doar „Freak Show” și l-am jucat la Timișoara,” a povestit actorul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Mă așteptam să se deschidă niște drumuri înainte de pandemie. Am niște proiecte pe hold cu regizori de film din afară. Am mers în Sevilla în toamnă. (…) Am trăit rar ce am trăit cu oamenii ăștia în Spania.”

Florin Piersic Jr. a povestit cum procedează atunci când e nevoit să slăbească pentru un rol. „Poți să mănânci orice până la ora 4 și apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu,” a mărturisit actorul.

În 2020, actorul a înregistrat unul dintre spectacolele sale iconice „Freak Show” și l-a transpus într-un film inedit – „Freak Show The Movie”. Filmul a a avut premiera în cadrul Festivalului Național de Teatru, unde a putut fi vizionat gratuir online pentru 24 de ore.

Printre altele, actorul s-a apucat de „astrologie” în timpul pandemiei. A înregistrat o serie de videoclipuri intitulate „Horoscopul lui Piersic Jr. pe care le-a publicat săptămânal pe YouTube.