Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat în spital cu COVID-19: „Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am închipuit”

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, internat în spital: „Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am închipuit” Sursa: Facebook Cargo
  • Cei din trupa Cargo au anunțat că Adi Bărar, cel care a fondat trupa, este internat în spital, iar starea lui nu este prea bună
  • Cargo: Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică
  • Conform presei din Timișoara, fondatorul trupei Cargo are COVID-19 și este internat în stare gravă, intubat, dar stabil.

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, este internat în spital, iar foștii săi colegi de trupă au scris pe pagina oficială de Facebook faptul că starea lui este „mai fragilă decât ne-am fi putut închipui”.

Cei din trupa Cargo au postat, joi, pe pagina oficială de Facebook, faptul că Adi Bărar, cel care a fondat trupa, este internat în spital, iar starea lui nu este prea bună.

Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent”, scriu cei de la Cargo.

Adi Bărar locuiește în Timișoara și este internat în stare gravă, intubat, dar stabil, fiind diagnosticat cu COVID-19.