• Principele Nicolae al României este primul dintre cei doi copii ai Principesei Elena a României cu primul ei soţ Leslie Robin Medforth-Mills.
  • Până la vârsta de doi ani Nicolae a locuit cu sora şi cu părinţii la reşedinţa familiei regale române din Versoix, Elveţia.

Nicolae a vizitat România pentru prima oară, pe data de 19 aprilei 1992, în timpul sărbătorilor Pascale, alături de mama sa, Regele Mihai 1 şi Regina Ana. În 1997  a revenit în România de Crăciun după când întreaga familie regală a păşit în Romînia după aproape cinci decenii de exil.

Nicolae al României a postat pe reţelele de socializare primele poze cu fiica sa Maria-Alexandra. Strănepoata regelui Mihai a cucerit inimile admiratorilor şi a obţinut, în scurt timp, mii de aprecieri. Cea mică s-a născut pe 7 noiembrie 2020.

În fotografii, Nicolae apare alături de soţia lui, Alina-Maria. Amândoi o ţin în brațe cu mare grijă pe micuţa Maria-Alexandra. Pictorialul a fost realizat pentru o coperta a unei publicaţii franceze. Nepotul Regelui Mihai nu este la primul său copil.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În urmă cu un an a recunoscut că este, de fapt, tatăl unei fetițe în vârstă de patru ani, pe care o are cu Nicoleta Cîrjan, cu care a avut o relație în 2015. Anterior, Nicolae al României refuzase să-și recunoască fata, dar testul de paternitate l-a convins.