Fostul principe Nicolae al României a publicat primele fotografii cu fiica sa Maria-Alexandra

Nicolae a vizitat România pentru prima oară, pe data de 19 aprilei 1992, în timpul sărbătorilor Pascale, alături de mama sa, Regele Mihai 1 şi Regina Ana. În 1997  a revenit în România de Crăciun după când întreaga familie regală a păşit în Romînia după aproape cinci decenii de exil.

Nicolae al României a postat pe reţelele de socializare primele poze cu fiica sa Maria-Alexandra. Strănepoata regelui Mihai a cucerit inimile admiratorilor şi a obţinut, în scurt timp, mii de aprecieri. Cea mică s-a născut pe 7 noiembrie 2020.

În fotografii, Nicolae apare alături de soţia lui, Alina-Maria. Amândoi o ţin în brațe cu mare grijă pe micuţa Maria-Alexandra. Pictorialul a fost realizat pentru o coperta a unei publicaţii franceze. Nepotul Regelui Mihai nu este la primul său copil.

În urmă cu un an a recunoscut că este, de fapt, tatăl unei fetițe în vârstă de patru ani, pe care o are cu Nicoleta Cîrjan, cu care a avut o relație în 2015. Anterior, Nicolae al României refuzase să-și recunoască fata, dar testul de paternitate l-a convins.

Exit mobile version