• Mulțimea a început să sosească la Castelul Windsor cu câteva ore înainte de începerea concertului de la ora 20:00.
  • Prințul și Prințesa de Wales și-au făcut apariția la Windsor, într- o vizită surpriză pentru a se întâlni cu fanii adunați pentru concertul de încoronare.
  • Regele Charles al III-lea și regina Camilla se vor alătura celor aproximativ 20.000 de membri ai publicului la concertul din Windsor.

Pentru Katy Perry, „nu e mare lucru” să petreacă o noapte la Castelul Windsor

Înaintea spectaculoasei sale prestații din cadrul concertului de încoronare, Katy Perry a glumit prin a spune că petrecerea nopții în Castelul Windsor nu a fost „mare lucru”.

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, a oferit o interpretare electrizantă a pieselor sale de succes „Roar” și „Firework” la evenimentul de celebrare desfășurat duminică seara în incinta castelului Windsor.

Înainte de interpretarea piesei „Firework”, Perry a declarat în fața mulțimii „Sunt atât de fericită să fiu aici cu voi, vă iubesc atât de mult”. „Sunt atât de încântată să petrec tot acest weekend. Trebuie să o aduc pe mama, este atât de fericită să fie aici și vom sta la Castelul Windsor, nu e mare lucru”.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Discursul emoționant al prințului William pentru tatăl său la concertul de încoronare

Prințul de Wales i-a adresat cuvinte emoționante tatălui său la concertul organizat pentru a celebra încoronare, spunând: „Tată, suntem cu toții atât de mândri de tine”.

Acesta a urcat pe scenă în fața a 20.000 de persoane, la Castelul Windsor. Prințul William a lăudat dedicarea regelui față de coroană, precum și activitatea sa de mediu și de caritate.

Un leu uriaș luminează cerul în timp ce Katy Perry urcă pe scenă

Îmbrăcată într-o rochie auriu regală, Katy Perry urcă pe scenă în timp ce dronele se întorc pentru a crea un leu uriaș pe cer.

„Sunt atât de fericită să fiu aici, alături de voi, oameni buni. Sunt atât de fericită să sărbătoresc acest întreg weekend. Am reușit să o aduc pe mama mea”, spune ea la finalul spectacolului Roar.

Ea îi dedică următoarea melodie – Firework – regelui, mulțumindu-i pentru activitatea sa în cadrul Prince’s Trust.

Lionel Richie a început concertul

Tot ce este necesar pentru a face mulțimea să danseze, se pare că este Lionel Richie și saxofonistul său.

Acesta intră pe scenă radiind într-un frac alb, încrustat cu diamante. Îl face pe Rege să se ridice de pe scaun, dansând și fluturând un Union Jack. Monarhul este numai zâmbete și dansează pe ritmul optimist, în timp ce mulțimea își flutură steagurile în aer. „Felicitări”, îi strigă Richie regelui în timp ce acesta părăsește scena.

Aplauze furtunoase pentru Andrea Bocelli

Corul Commonwealth arată diversitatea Marii Britanii

Pentru a pune în valoare diversitatea Regatului Unit – un obiectiv important al încoronării regelui – avem o reprezentație virtuală fantastică a Corului Commonwealth.

Castelul Windsor este luminat în culorile steagurilor țărilor din Commonwealth, în timp ce mulțimea cântă împreună.

Publicul bate din palme și își flutură propriile steaguri în momentul în care spectacolul se încheie.

Departe de arenă, zeci de oameni urmăresc concertul de pe ecranele din apropierea Castelului Windsor

Castelul se luminează pentru Nicole Scherzinger și Lang Lang

Spectacolul Corului Încoronării – al treilea cântec al serii – a fost bine primit de familia regală.

Prințesa Charlotte a aplaudat în timpul versiunii lor a piesei Brighter Days a lui Emeli Sande – la fel ca și tatăl ei, Prințul de Wales.

Apoi, când pianistul de renume mondial Lang Lang urcă pe scenă, mulțimea a rămas aproape tăcută.

Scena a fost luminată parcă pentru a arăta ca un cer înstelat de noapte – un decor foarte potrivit pentru piesa pe care a ales să o interpreteze.

Mulțimea trece de la tăcere la aplauze furtunoase atunci când i se alătură Nicole Scherzinger.

Chiar și Castelul Windsor este iluminat pentru această piesă – Reflecții din filmul Mulan.

Alți membrii ai familiei regale sosesc la concert

În spatele Regelui și Reginei se află Ducele și Ducesa de Edinburgh și copiii lor, Lady Louise Windsor și Contele de Wessex, precum și Prințul Andrew și Sarah, Ducesa de York.

Zara și Mike Tindall sunt, de asemenea, acolo.

Aplauze pentru William și Kate în momentul în care și-au ocupat locurile

Cu puțin timp înainte de sosirea Regelui și a Reginei, în urmă cu câteva minute, mulțimea a izbucnit în aplauze scurte, dar furtunoase, la sosirea prințului și a prințesei de Wales în loja regală.

Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, a stat de vorbă cu fratele ei, Prințul George, în vârstă de nouă ani, și cu mama ei, în timp ce spectatorii fluturau steagurile Union Jack.

Prințul Louis, care are cinci ani, nu se află acolo.

Înainte de sosirea lor, marea de oameni care așteptau primul spectacol al serii începuse să se liniștească.

Regele Charles al III-lea și regina Camilla au sosit la concertul încoronării

Regele și regina proaspăt încoronați au sosit la concert, intrând în loja regală pentru a urmări evenimentul plin de vedete în cinstea încoronării.

Aceștia au făcut cu mâna mulțimii, care se ridică în picioare și aplaudă pentru a întâmpina cuplul regal.

Zara și Mike Tindall se pregătesc pentru muzică live

Probleme cu biletele la Castelul Windsor

În timp ce cozile de la Castelul Windsor continuă să se formeze înainte de concertul de încoronare din această seară, oamenii au probleme cu biletele lor.

Din cauza lipsei semnalului, oamenii se chinuie să își încarce biletele, așa că se alătură cozilor suplimentare de la box office pentru a primi ajutor.

Oamenii se adună pentru Big Lunch în toată Marea Britanie

Mii de oameni din toate colțurile Marii Britanii s-au bucurat astăzi de petreceri de stradă și de „Big Lunches”, ca parte a festivităților de încoronare.

Cozi pentru concertul plin de vedete

Mulțimile au umplut barierele argintii și acum stau la coadă de-a lungul Long Walk în așteptarea concertului de încoronare.

Coada se întinde de la castel în jos, dar se pare că oamenii continuă să vină în număr mare.

Katy Perry și Lionel Richie se numără printre vedetele care vor cânta în această seară pentru o mulțime de aproximativ 20.000 de persoane.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Prințul și Prințesa de Wales și-au făcut apariția la Windsor, într- o vizită surpriză pentru a se întâlni cu fanii adunați pentru concertul de încoronare. Mulțimea a început să sosească la Castelul Windsor cu câteva ore înainte de începerea concertului de la ora 20:00, mulți dintre ei fiind drapați în steaguri ale Uniunii și purtând rochii cu steagul Uniunii, scrie The independent.

William și Kate au fost văzuți dând mâna și vorbind cu petrecăreții, William spunând unui grup de britanci: „Bucurați-vă de concert în seara asta”.

Regele Charles al III-lea și regina Camilla se vor alătura celor aproximativ 20.000 de membri ai publicului la concertul din Windsor, unde, alături de alți membri ai familiei, vor asista la spectacolele susținute de Take That, Katy Perry și Lionel Richie.

Înaintea spectacolului de duminică seara, au loc mii de petreceri stradale, oamenii fiind încurajați să se adune în toată țara pentru Marele Prânz al Încoronării.

Ducele și ducesa de Edinburgh au participat la un prânz în Cranleigh, în timp ce Prințesa Regală și viceamiralul Sir Tim Laurence vor participa la o petrecere stradală comunitară în Swindon, iar Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie vor participa la un prânz în Windsor.