• Designerul de grădină Manoj Malde s-a căsătorit cu Clive Gillmor.
  • Chelsea Flower Show a găzduit prima sa nuntă.
  • Manoj Malde și Clive Gillmor au organizat o nuntă tradițională hindusă-indiană.

Designerul de grădină Manoj Malde s-a căsătorit cu Clive Gillmor în propria sa Grădină a Unității Eastern Eye. Chelsea Flower Show a găzduit prima sa nuntă între ambasadorul RHS și partenerul său. Manoj Malde și Clive Gillmor au organizat o nuntă tradițională hindusă-indiană în RHS și Eastern Eye Garden of Unity, pe care Malde însuși a proiectat-o, scrie INDEPENDENT.

Înconjurați de plante, printre care cireș japonez, cardo și oregano, cu mărgele și decorațiuni florale atârnând de grinzi roz și portocali, cuplul s-a căsătorit în fața unei mulțimi de spectatori, prieteni și rude îmbrăcați în culori vii.

Cum a decurs ceremonia?

James Alexander-Sinclair, un judecător RHS care a prezentat ceremonia, le-a spus invitaților să binecuvânteze kalash, un vas de metal cu o nucă de cocos în vârf care conținea și inelele, în timp ce cuplul acum căsătorit se plimba în jurul focului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

După ce au îmbrăcat ghirlande albe de flori, cuplul și-a rostit jurămintele, fiind oficiate de Steven Lord, ofițerul de stare civilă din Kensington și Chelsea. Vorbind pentru agenția de știri PA după ceremonie, Alexander-Sinclair a spus: „Este o premieră și o excepție la Chelsea – nu este ceva ce te aștepți să se întâmple la o expoziție de flori. Nu-i așa că este o idee glorioasă? Cineva care chiar proiectează această grădină despre aducerea oamenilor împreună, iar apoi se căsătorește pe ea. Este doar un mod foarte frumos de a conecta totul împreună.”

Grădina Eastern Eye conține fructe și legume asiatice pentru a celebra bucătăria asiatică și plante rezistente la secetă pentru a reprezenta verile din ce în ce mai călduroase din Marea Britanie. De asemenea, este pavată cu dale hexagonale care reprezintă o societate distrusă, a declarat Malde pentru RHS.

El a adăugat: „Dar atunci când o societate distrusă se unește, devine mai puternică. Așadar, aceste dale, deși sunt separate, împreună acționează ca o cale, reprezentând o societate mai puternică”.

Alexander-Sinclair a spus: „Chelsea a fost despre o mulțime de lucruri de-a lungul anilor, dar este vorba de fapt despre toată lumea care se adună și se uită la ceva ce le place și care le face plăcere, și anume grădinăritul, florile și lumea naturală și iubirea reciprocă. Deci, cam despre asta a fost vorba.”

Citește și: