• BAFTA TV Awards s-au desfășurat duminică, 14 mai, la Londra, unde mai multe celebrități din lumea televiziunii au fost premiate.
  • Marea câștigătoare a serii a fost Kate Winslet, în timp ce pe covorul roșu și-a făcut apariția și Thing, mâna din serialul Wednesday.
  • Mai multe vedete, printre care Kate Winslet, Tess Daly și Emma Willias au arătat spectaculos în timp ce au pozat pe covorul roșu.

BAFTA TV Awards s-au desfășurat duminică, 14 mai, la Londra, unde mai multe celebrități din lumea televiziunii au fost premiate. Marea câștigătoare a serii a fost Kate Winslet, în timp ce pe covorul roșu și-a făcut apariția și Thing, mâna din serialul Wednesday, scrie revista Hello.

De la vedete de Hollywood, cum ar fi Kate Winslet, la vedete precum Claudia Winkleman și Motsi Mabuse, covorul roșu a oferit multe apariții deosebite. Atât nominalizații, cât și prezentatorii au fost la înălțime pentru cea mai importantă seară din televiziunea britanică.

Printre ceilalți nominalizați care au fost prezenți se numără Daisy May Cooper, Sharon Horgan și Susanna Reid. Vezi mai jos ținutele lor de spectacol de la ediția 2023 a BAFTA TV.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cel mai bine îmbrăcate vedete la Premiile BAFTA TV 2023, conform revistei Hello:

Tess Daly 

Tess Daly, gazda emisiunii Strictly Come Dancing, nu este străină de apariții strălucitoare. Prezentatoarea, în vârstă de 54 de ani a avut o adevărată prestație în rochia aurie strălucitoare, aranjându-și părul blond în stil Hollywoodian.

Claudia Winkleman

Colega Claudia Winkleman, prezentatoare a emisiunii „Strictly”, și-a etalat stilul caracteristic într-un costum de frac negru pe spatele căruia era inscripționat cuvântul „Faithful”. Asortată cu pantofi cu tocuri albe ascuțite, bijuterii aurii și un ruj roșu aprins, a avut multe apreceri în legătură cu look-ul ei de pe covorul roșu.

Kate Winslet

Kate Winslet, nominalizată la titlul de cea mai bună actriță, a demonstrat puterea Little Black Dress-ului. Actrița a întors capetele în această rochie midi bodycon, cu decolteu asimetric.

Frankie Bridge

Frankie Bridge at the 2023 BAFTA TV awards

Cu părul brunet dat pe spate și asortat cu o rochie neagră elegantă, Frankie Bridge părea aproape de nerecunoscut. Aceasta a purtat o piesă vestimentară mulată pe corp, cu decupaje laterale și spate deschis.

Emma Willis

Prezentatoarea „The Voice”, Emma Willis, și-a făcut o intrare de neuitat pe covorul roșu în această rochie roșie îndrăzneață, cu fustă drapată, asortată cu tocuri roșii.

Susanna Reid

Susanna Reid, nominalizată la premii, a fost elegantă într-o rochie pe măsură, de tip Couture, asortată cu tocuri ascuțite și cercei strălucitori.

Laura Whitmore

Laura Whitmore a dat rochiei negre clasice o actualizare cu un panou ondulat transparent în talie și o despicătură până la coapse.

Vogue Williams

Modelul Vogue Williams a fermecat prin culoarea negru, purtând o „coadă de cal” foarte elegantă.

Dannii Minogue

Dannii Minogue on the red carpet at the BAFTA TV awards 2023

Dannii Minogue a adus puțin soare pe covorul roșu și a uimit într-o rochie galbenă îndrăzneață, lungă până la podea, cu un corsaj floral în talie.

Joel Dommett și Hannah Cooper

Joel Dommett and Hannah Cooper at the 2023 Television Baftas

Joel Dommett, gazda emisiunii „The Masked Singer”, și soția sa, Hannah Cooper, și-au făcut prima apariție pe covorul roșu după ce au anunțat sarcina acesteia. Modelul a impresionat cu o rochie elegantă de culoare aurie, fără umeri, cu suprapunere transparentă.

Thing, marea surpriză de pe covorul roșu al premiilor BAFTA TV

Deși toți invitații galei au arătat spectaculos, marea surpriză de pe covorul roșu a fost Thing, cel mai bun prieten al lui Wednesday Adams, din serialul Netflix cu același nume. Celebra mână a apărut pe covorul roșu, purtând un papion elegant, spre deliciul tuturor fotografilor.