FOTO. Itinerar de miliardar. Unde se distrează bogații vara asta

Vara a început și miliardarii și-au făcut lista de vacanță. Și chiar dacă merg în vacanța, miliardarii aleg și evenimente exclusiviste care combină distracția cu business-ul.

Jeff Bezos și Lauren Sanchezau fost văzuți recent în Mykonos, Grecia, iar Mark Zuckerberg s-a plimbat în Mallorca, Spania.

Unde se distrează bogații vara asta

Business Insider a făcut lista cu locurile preferate ale bogaților.

Forumul Allen & Company Sun Valley: 15-18 iulie

De peste 40 de ani, miliardarii aleg Sun Valley, Idaho pentru Forumul Allen & Company Sun Valley. E „tabăra de vară a miliardarilor”.

Evenimentul, găzduit de banca de investiții Allen & Co, a atras cele mai mari nume din business. Aici participă la partide de golf, drumeții ghidate și semnează contracte de milioane de dolari.

Anul trecut au participat Sam Altman și Bob Iger. Conform Variety, pe lista invitaților de anul acesta e Shari Redstone, Iger, Tim Cook de la Apple și Mark Zuckerberg.

Jocurile Olimpice: 26 iulie – 11 august

Una dintre cele mai bogate familii din lume, familia Arnault de la LVMH, este unul dintre principalii sponsori ai Jocurilor. Bernard și familia sunt așteptați să urmărească meciurile.

Bill Gates și Rupert Murdoch au participat la eveniment cu familiile lor în anii trecuți.

Bogații dau sute de mii de dolari ca să urmărească î evenimentele, să se vadă cu sportivii și să aibă un loc în primul rând la ceremonia de deschidere, a scris The Guardian. Biletele la evenimente precum finala de gimnastică feminină costă 6.500 de dolari de persoană.

Burning Man: August 25-September 2

Festivalul anual de artă și „autoexprimare radicală” din deșertul Nevada i-a atras pe Elon Musk și cofondatorii Google Sergey Brin și Larry Page încă din anii 1990, înainte ca aceștia să devină miliardari.

Mark Zuckerberg, Drew Houston și Josh Kushner au fost cu toții văzuți la petrecerea anticapitalistă.

US Open: August 26-September 8

Tenisul îi atrage de mult pe cei cu bani, iar US Open este dovada.

Cele mai mari nume din finanțe, tehnologie și divertisment vin la US Open. Bill Gates, Jamie Dimon, David Geffen, Jerry Seinfeld și Bill Ackman sunt spectatori deja cunoscuți.

USTA ia în considerare renovarea stadionului, care ar include „apartamente buncăr” în afara terenului principal, dotate cu facilități de top. Acestea ar putea costa până la 175.000 de dolari de persoană pe durata turneului, conform The New York Times.

Biletele la finala masculină din acest an costă până la 18 000 de dolari de persoană pe piața de resale, iar apartamentele pot ajunge la șase cifre. Sponsorii de lux, de la Rolex la Ralph Lauren, plătesc milioane pentru a atrage atenția spectatorilor.

Monaco Yacht Show: September 25-28

Pentru miliardari, vara se termină și începe cu yachtingul.

În septembrie, bogații se adună la Monte Carlo pentru a vedea superiahturile și megayachturile din ofertă, pregătindu-și deja următorul sezon de vacanță. Ambarcațiunile – unele de vânzare, altele de închiriat – au o lungime medie de 50 de metri și pot avea heliporturi sau spa.

Exit mobile version