• Prima fotografie oficială a Prințesei de Wales de la operația abdominală din ianuarie a fost publicată de Palatul Kensington, realizată de Prințul William la Windsor.
  • În imagine, Prințesa Catherine apare alături de cei trei copii ai săi, Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George, cu un mesaj de mulțumire pentru sprijinul publicului.
  • Prințesa, în vârstă de 42 de ani, a petrecut 13 nopți la London Clinic în urma intervenției chirurgicale, iar revenirea sa la îndatoririle publice este prevăzută după Paște.

Prima fotografie oficială a Prințesei de Wales de la operația abdominală din ianuarie a fost publicată de Palatul Kensington, scrie BBC.

Imaginea, realizată de Prințul William la Windsor la începutul acestei săptămâni, o înfățișează pe prințesă cu cei trei copii ai săi.

Fotografia este însoțită de un mesaj de Ziua Mamei împreună cu un „mulțumesc” din partea prințesei pentru „sprijinul continuu” al publicului.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA

Nu se așteaptă ca ea să revină la îndatoririle publice înainte de Paște.

Într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare, Catherine a spus: „Vă mulțumim pentru urările voastre amabile și pentru sprijinul continuu în ultimele două luni. Le doresc tuturor o Ziua Mamei fericită”.

Fotografia o înfățișează pe prințesa așezată, înconjurată de Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George, înconjurându-și brațele în jurul ei.

Catherine, în vârstă de 42 de ani, a petrecut 13 nopți la London Clinic, lângă Regent’s Park din centrul Londrei, în urma intervenției chirurgicale.

Citește și