FOTO. Lady Gaga a strălucit la premiera „Joker: Folie à Deux”. Pentru ce ținută a optat vedeta

Lady Gaga a întors toate privirile la premiera din Los Angeles a filmului „Joker: Folie à Deux”. Vedeta, care o interpretează pe Harley Quinn în continuarea filmului, și-a etalat părul roșu aprins și sprâncenele decolorate la TLC Chinese Theatre luni, 30 septembrie, scrie People.

Gaga, în vârstă de 38 de ani, a defilat pe red carpet într-o rochie neagră Celine by Hedi Slimane, cu o croială îndrăzneață, care i-a pus în valoare picioarele, precum și ciorapii de plasă de dedesubt. Pentru încățăminte, cântăreața „Bad Romance” a optat pentru o pereche de pantofi cu platformă, din latex.

Mânecile supradimensionate în straturi au adus volum, în timp ce un colier roșu, argintiu și verde a adăugat accente de culoare. Gaga a adăugat o pereche de cercei negri, plus o singură brățară și un inel, pentru un efect mai dramatic.

Stilul ei de la premiera din L.A. amintește de cel de la premiera din Londra, unde a purtat o altă rochie dramatică Celine by Hedi Slimane, similară.

Rochia roșie avea umeri dramatici și o fustă plisată lungă până la podea. Coafura ei, un bob negru cu reflexii roșii, a fost coordonată cu rochia strălucitoare.

Actrița era plină de bijuterii Tiffany & Co., inclusiv o broșă Jean Schlumberger by Tiffany Bird on a Rock și un inel Vigne. Ea a asortat ansamblul cu fard de ochi turcoaz și bijuterii strălucitoare care arătau ca o picătură de lacrimă.

La evenimentul din 25 septembrie, cântăreața a fost însoțită de logodnicul ei, Michael Polansky, care a purtat un costum negru clasic, tot de la Celine Homme by Hedi Slimane.

Mai târziu, în aceeași seară, s-a îmbrăcat în două ținute haotice care semănau cu Harley Quinn. Prima ținută a fost o minivestie bleumarin cu dresuri cu motive de diamante și tocuri cu platformă.

În aceeași seară, ea a îmbrăcat și un body colorat fără mâneci, cu model cu imagini de fețe și ciorapi asortați. Pantofii argintii cu platformă și ochelarii de soare au completat ținuta.

„Joker: Folie à Deux” are premiera vineri, 4 octombrie.

Exit mobile version