• Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny și Chris Hemsworth au fost copreședinți alături de Anna Wintour.
  • Printre cei absenți de la eveniment s-au numărat Taylor Swift, Beyoncé și Rihanna.
  • Printre bărbații care au preferat ținute mai îndrăznețe pentru această seară se numără modelul Wisdom Kaye.

Moda a fost la ea acasă luni seară la Metropolitan Museum of Art din New York. Ediția din acest an a Met Gala a strâns multe vedete și ținute atipice. Evenimentul strânge fonduri pentru Institutul de Costume al muzeului. Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny și Chris Hemsworth au fost copreședinți alături de Anna Wintour.

Dress code-ul din acest an a fost „The Garden of Time”, inspirat de nuvela distopică cu același nume scrisă de J.G. Ballard în 1962, scrie CNN.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Designerul Harris Reed a pășit alături de Demi Moore pe covorul de la Meta Gala. Rochia de mătase actriței a fost brodată în 11.000 de ore mătase și a fost realizată cu tapet de epocă.

Rochia personalizată a Lanei Del Rey de la Alexander McQueen a avut ca inspirație vegetația unei grădini, fiind brodată manual cu ramuri spinoase de culoarea bronzului – inspirate de sculpturile artistului Alberto Giacometti.

Printre bărbații care au preferat ținute mai îndrăznețe pentru această seară se numără modelul Wisdom Kaye, iar Bad Bunny a purtat un costum Maiso personalizat.

Printre cei absenți de la eveniment s-au numărat Taylor Swift, Beyoncé și Rihanna.

Citește și: