• Premiera mondială a filmului „Dune: Partea a Doua”, secvența mult-așteptată a succesului de box office din 2021, „Dune: Partea Întâi”, regizat de Denis Villeneuve, a avut loc la Londra.
  • Denis Villeneuve și distribuția de excepție, inclusiv Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Hans Zimmer și Souheila Yacoub, au strălucit pe covorul roșu la Leicester Square Odeon, joi, 15 februarie.
  • „Dune: Partea a Doua” va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se unește cu Chani și cu Fremeni pe un drum al răzbunării.

Denis Villeneuve și distribuția de excepție, inclusiv Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Hans Zimmer și Souheila Yacoub, au strălucit pe covorul roșu la Leicester Square Odeon, joi, 15 februarie, conform DEADLINE.

Dune 2 este continuarea adaptării clasice a romanului științifico-fantastic „Dune” de Frank Herbert, care a fost ecranizată inițial în 1984 de către David Lynch și a marcat debutul în filme al lui Kyle MacLachlan.

„Dune: Partea a Doua” va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides (Timothée Chalamet) în timp ce se unește cu Chani (Zendaya) și cu Fremeni pe un drum al răzbunării împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. Confruntat cu alegerea între iubirea vieții sale și soarta universului cunoscut, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care doar el îl poate prevedea.

Recomandări

RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
CUM CREȘTEM PRODUCȚIA DE PORUMB
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE

Citește și