• Palatul Kensington a împărtășit imaginile în weekend, inclusiv una care o arată pe Kate Middleton cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis stând împreună într-un copac.
  • Familia regală a sărbătorit Ziua Mamei cu o serie de fotografii inedite, alături de un omagiu emoționant adus regretatei regine Elisabeta a II-a.
  • Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit fotografii de familie inedite pentru Ziua Mamei.

Palatul Kensington a împărtășit imaginile în weekend, inclusiv una care o arată pe Kate Middleton cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis stând împreună într-un copac, scrie The Independent.

Familia regală a sărbătorit Ziua Mamei cu o serie de fotografii inedite, alături de un omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a. O fotografie a Regelui Charles în copilărie, stând în poala mamei sale, în timpul unei ședințe foto.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit fotografii de familie inedite pentru Ziua Mamei.

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a împărtășit, de asemenea, o postare de Ziua Mamei, în care și-a lăudat fiicele Beatrice și Eugenie.


Prințesa de Wales a transmis un mesaj de Ziua Mamei, însoțit de o fotografie inedită cu cei trei copii ai săi.

Fotografia o arată pe Kate cu Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, stând într-un copac și zâmbind la cameră.

În descrierea postării este scris: „La mulți ani de Ziua Mamei din partea familiei noastre pentru a voastră”, alături de un emoji cu o inimă roșie.

De asemenea, fanii serialului The Crown reacționează la cele mai recente fotografii de pe platoul de filmare al celui de-al șaselea sezon, mulți fiind șocați de asemănarea „stranie” a actorului care îl interpretează pe Prințul William cu Prințul de Wales.

Recent, s-a aflat că prințul Harry a fost rugat de Ministerul de Interne să dea un preaviz de 28 de zile înainte de a face orice călătorie în Marea Britanie.
Între timp, încă se speculează dacă Harry și Meghan vor participa la încoronarea lui Charles și Camilla în luna mai.