• Madonna și Kylie Minogue au interpretat împreună piesa „I Will Survive” a Gloriei Gaynor.
  • Jessica Alba a transmis un mesaj pe Instagram, despre lupta pentru egalitate.
  • A.Hathaway: Dacă împărțim lumea în numere egale, de ce nu suntem apreciați în mod egal?

8 martie este despre forță, determinare și realizări…ale femeilor, bineînțeles. Iar cele mai puternice și talentate femei din lumea celebrităților s-au bucurat din plin de această zi.

Madonna și Kyilie Mingoue

Madonna și Kyilie Minogue au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii împreună, pe scenă, în Los Angeles, în cadrul turneului Celebration. Cele două artiste muzicale au interpretat piesa
„I Will Survive” a Gloriei Gaynor.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Jessica Alba

Jessica Alba, actriță, antreprenoare și adeptă a mișcării pentru drepturile femeilor, a transmis un mesaj inspirațional cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii pe pagina sa de Instagram.

Sub hashtag-ul #InternationalWomensDay, Alba a subliniat importanța susținerii incluziunii femeilor în lupta pentru egalitate și pentru o lume mai echitabilă.

„Să continuăm să acordăm prioritate comunității în fața competiției, ridicându-ne una pe cealaltă”, a scris aceasta, pe rețeaua de socializare.

Anne Hathaway, mesaj emoționant

Iar actrița Anne Hathaway a trimis un mesaj emoționant femeilor din întreaga lume: „Astăzi, mai mult ca oricând, vedem femei îmbrățișând poziții ale puterii în toate aspectele societății. Ce bucurie! După toate astea, încă suntem, așa cum am fost mereu, jumătatea lumii. Ceea ce duce cu gândul la întrebarea: Dacă împărțim această lume în numere egale, de ce nu suntem apreciați în mod egal? Pentru că această realitate continuu discrațioasă este că femeile nu sunt apreciate în mod egal”.

Citește și