• Se anunță o ediție foarte interesantă pentru fanii rap și trap.
  • În lista momentelor de neratat, deschisă de Rezz, Romy si Noga Erez, se adaugă și James Lavelle, fondatorul trupei UNKLE.
  • Punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba.

Organizatorii Electric Castle anunță line-up-ul complet al ediției de anul acesta. Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou, plus alți peste 300 de artiști sunt incluși în programul din 2023.

Macklemore s-a remarcat cu hit-ul „Thrift Shop”, single de debut si primul No. 1 in US, și revine în clasamente cu noi hit-uri precum „Heroes” sau „Same Love”. La primul său concert în România, la Electric Castle, rapperul vine cu un album lansat recent și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani.

Jamie xx se alătură The Chemical Brothers și Peggy Gou în categoria headliners Electric Castle din muzica electronică. Punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba. Muzica live va suna perfect pe Main Stage la Electric Castle odată cu confirmarea uneia dintre cele mai bune trupe trip-hop din toate timpurile. După 10 ani, Morcheeba revine la Electric Castle, la fel de relevantă și de carismatică, cu un setlist ce include hit-uri precum „The Sea” sau „Part of the process”, dar și materiale de pe Blackest Blue, albumul lansat anul trecut.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Pentru cei care vor să exploreze o zonă muzicală specială, anul acesta la Electric Castle, Boy Harsher, trupa americană de darkwave, inspirată din filmele lui David Lynch, împreună cu Emma Ruth Rundle, una dintre cele mai talentate din underground-ul american, pot fi revelațiile ediției Electric Castle din 2023.

Citește și: