FOTO-VIDEO. „Quiet luxury”: Noua tendință printre vedete. Rihanna a purtat un inel cu diamante de 1 milion de dolari pe degetul de la picior

  • Quiet luxury” este noua tendință vestimentară printre vedete.
  • Rihanna, Katy Perry se numără printre celebritățile care iau parte la noul trend.
  • Termenul „quiet luxury” se referă la haine discrete, fabricate din materiale de înaltă calitate.

„Quiet luxury” este noua tendință vestimentară printre vedete. Rihanna, Katy Perry se numără printre celebritățile care iau parte la noul trend.

Potrivit publicației WWD, termenul „quiet luxury” se referă la haine discrete, fabricate din materiale de înaltă calitate. Acestea se diferențiază prin eleganță și rafinament, înlocuind opulența „zgomotoasă” și brandingul evident cu piese de designer atent conturate, scrie BuzzFeed.

Revista People a menționat că termenul „quiet luxury” surprinde atent esența acestui stil, evidențiind preferința pentru o „subtilitate” de lux. Acest trend este caracterizat de articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate, care se remarcă prin designul lor rafinat și adaptat, în detrimentul ostentației și logo-urilor stridente.

Celebritățile care au adoptat această tendință, Vogue menționează că Katy Perry se numără printre acestea, abordând acest stil discret și sofisticat în ultima perioadă.

Și Rihanna pare să fie în pas cu moda. A postat un TikTok însoțit de descrierea „quiet luxury”. Astfel, artista confirmă faptul că este la curent cu acest trend și îl promovează prin propria sa prezență în industria modei. Artista a purtat un inel cu diamante de 1 milion de dolari pe degetul de la picior.

@rihanna

quiet luxury ♬ original sound – Rihanna

Citește și: