• În banda desenată de ilustratorii francezi, Vladimir Putin apare cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.
  • Japonezul Yasuchi Baba l-a ilustrat pe liderul de la Kremlin, un maestru al artelor marțiale influențat de dorința de a îmblânzi animalele.

Liderul de la Kremlin a devenit un personaj erou fără armură în benzile de desenate și manga. Vladimir Putin este ilustrat cu bustul gol în două volume apărute recent, „The Ride-on King” al japonezului Yasuchi Baba şi în „Le Ministère Secret” de Joann Sfar şi Mathieu Sapin, potrivit BFM TV.

În povestea francezilor, eroul, un caricaturist pe nume Mathieu Sapin, încearcă, cu ajutorul lui Nicolas Sarkozy și François Hollande, să salveze lumea de un complot schițat de Albert de Monaco și Vladimir Putin.

Sursa foto: BFM TV.

În banda desenată de cei doi ilustratori francezi, Vladimir Putin apare cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„Nu am făcut mult mai mult decât să arătăm ce vedem în pozele lui Putin. Am lucrat conform fotografiei”, spune Mathieu Sapin.

Putinov vs. Plutinov

Japonezul Yasuchi Baba l-a ilustrat pe liderul de la Kremlin, un maestru al artelor marțiale influențat de dorința de a îmblânzi animalele. În timp ce se vede aruncat într-o lume fantastică populată de centauri şi dragoni, viaţa lui capătă cu totul alt sens.