• Pe platforma Twitter s-a dezbătut unde trebuie ținut ketchup-ul: în dulap sau frigider.
  • Heinz, producătorul de sos de roșii, a făcut un sondaj pe Twitter în care a lansat întrebarea: „Unde preferați să țineți sosul de roșii? Ar trebui în… frigider!”
  • Sondajul a acumulat 13.178 de voturi: 63,2% dintre alegători au votat „frigider”, iar 36,8% au ales „dulap”.

Tu unde depozitezi ketchupul? Poți urma sfaturile de pe platforma Twitter, unde s-a dezbătut dacă sosul de roșii trebuie ținut în dulap sau frigider. Ei bine, dacă vrei să ții cont de sfatul specialistului, să știi că varianta corectă este în frigider, potrivit producătorului de ketchup Heinz.

„Ketchup-ul merge în frigider!!!”, a scris compania pe Twitter. Ulterior, Heinz a lansat un sondaj pe această temă, care a acumulat 13.178 de voturi: 63,2% dintre alegători au votat „frigider”, iar 36,8% au ales „dulap”.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sondajul și rezultatele lui au atras reacții diverse din partea utilizatorilor. Iată câteva dintre comentarii: „În dulap până când este deschis, apoi în frigider, nu-i așa?”, „Ketchup rece? Nu, avem unul în frigider pentru că fiului meu îi place să fie servit rece și unul în cămară, pentru că nouă, celorlalți, ne place la temperatura camerei”.

Explicațiile companiei Heinz

Experții spun că sticlele de ketchup nu trebuie păstrate la frigider decât după deschidere. Nicole Kulwicki, managerul companiei Heinz, spune că produsul nu are nevoie de refrigerare decât după deschidere.

„Datorită acidității sale naturale, ketchup-ul Heinz poate fi păstrat la raft. Cu toate acestea, proprietățile acestuia după deschidere se schimbă (…) Vă recomandăm să-l păstrați la frigider după deschidere pentru a menține cea mai bună calitate a produsului”, explică Nicole Kulwicki, managerul companiei.

Citește și

Eduard Hellvig demisionează din funcția de director SRI

FOTO. Imagini uimitoare oferite de „Superluna Buck”. Cea mai mare lună plină din iulie a făcut spectacol pe cer în întreaga lume

Rezultatele la Bacalaureat 2023 au fost afișate. Lista completă a notelor la Bac, pe județe