• Deadpool 3 va include revenirea lui Elektra interpretată de Jennifer Garner – din eșecurile de la mijlocul anilor ’90 Daredevil și Elektra.
  • Continuarea comediei de acțiune, cu Ryan Reynolds în rolul supereroului Deadpool, care sparge al patrulea perete, îl va vedea pe Hugh Jackman reluându-și rolul lui Wolverine.
  • Fuziunea universului Deadpool cu filmele Fox din trecut a fost sugerată în filmul Deadpool 2 din 2018.

Deadpool 3 va include revenirea lui Elektra interpretată de Jennifer Garner – din eșecurile de la mijlocul anilor ’90 Daredevil și Elektra – lăsându-i pe fani să se întrebe dacă și alte filme de benzi desenate pe care toată lumea le-a urât acum câteva decenii își vor relua rolurile, informează The Independent.

Continuarea comediei de acțiune, cu Ryan Reynolds în rolul supereroului Deadpool, care sparge al patrulea perete, îl va vedea pe Hugh Jackman reluându-și rolul lui Wolverine – în ciuda faptului că actorul și-a anunțat retragerea din acest rol în 2017.

Garner este acum, de asemenea, confirmată într-un film despre care se speculează că va implica multiversul”, cu Deadpool care se va cățăra prin diferite linii temporale ale filmelor – un rezultat al adoptării de către Disney a personajelor de benzi desenate deținute anterior de 20th Century Fox.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?

Fuziunea universului Deadpool cu filmele Fox din trecut a fost sugerată în filmul Deadpool 2 din 2018, în care personajul folosește un dispozitiv de călătorie în timp pentru a păși în universul filmului X-Men Origins din 2009: Wolverine. Acel film l-a prezentat în mod faimos pe Reynolds în rolul lui Deadpool, dar într-o versiune potrivită pentru familie, pe care Reynolds a renegat-o de atunci. În scenă, Deadpool din zilele noastre îl împușcă mortal pe Deadpool din 2009.

În timp ce filmele moderne de benzi desenate care reiau personaje vechi nu reprezintă o noutate, revenirea lui Batman al lui George Clooney – din filmul Batman & Robin din 1997 – în recentul dezastru The Flash, iar acum revenirea lui Garner, sugerează că studiourile au rămas fără personaje din filmele pe care oamenii chiar le-au apreciat cu ani în urmă.

Garner, care a primit recenzii mai bune pentru interpretarea sa decât pentru filmul în sine, a reluat apoi rolul în Elektra din 2005 – un film rar cu supereroi ancorat de o femeie la acea vreme, dar și un eșec critic și comercial.

Citește și