• Gabriela Atanasov: ,,Cred că nu ai cum să fidelizezi un om cu minciună. Mi se pare foarte greu pentru un om să stea și să își inventeze altă viață pe lângă cea pe care o are”
  • Gabriela Atanasov: ,,Niciodată n-am făcut lucrurile cu orice preț, decât dacă este exact ceea ce sunt eu, ceea ce gândesc și ceea ce știu că am de oferit.”
  • Gabriela Atanasov: ,,Într-o lume a virtualului, oamenii vor prețui cel mai mult adevărul!” / ,,Mi se pare foarte nociv să construiești în jurul tău doar o imagine perfectă”Gabriela Atanasov, despre iubire: ,,Sunt totul sau nimic! Nu îmi place să mă amăgesc că n-am timp de pierdut. Ori ești tot aici pentru mine și eu pentru tine, ori nu are sens.”

Gabriela Atanasov, blogger și creatoarea brandului Sweet Paprika – invitată în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, chiar în ziua de Dragobete (n.r. 24 februarie 2021) – vorbește despre povestea de iubire – desprinsă parcă dintr-un roman de dragoste – dintre ea și soțul său Patrick, dar și despre inspirație, modă, muzică, într-o lume în care poveștile prind viață atunci când ai curajul să le spui cu și din suflet.

Cum este Gabriela Atanasov, femeia din spatele brandului ,,Sweet Paprika”?

„Gabriela Atanasov este o visătoare și este o moldoveancă. Eu menționez foarte des originile, pentru că eu cred că în spatele acestui cuvânt se ascunde o istorie foarte mare și o istorie despre ambiție, într-o lume în care se pun foarte multe piedici, fără niciun motiv. De fiecare dată, mi-am dat seama că atunci când vrei să faci un lucru și el are șanse să fie bun sau să ajungă la sufletul oamenilor, mai întâi o să ți se spună nu”, spune creatoarea de conținut.

G. Atanasov, despre Sweet Paprika:,,Este o metaforă pentru iubire!”

Gabriala Atanasov îți dezvăluie cum a luat naștere brandul ,,Sweet Paprika” și care este povestea din spatele celor două cuvinte? Să fie ,,de vină” tot iubirea?

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ
DUA LIPA ȘI-A VIZUALIZAT VIITORUL

,,Sweet Paprika e despre o dualitate foarte mare, un contrast foarte mare între a fi dulce și iute. De fost, este o metaforă pentru iubire pe care eu am scris-o în clasa a-XII-a la literatură engleză și trebuia să scriem poezie despre iubire, dar doar din imagini.”

G. Atanasov, despre iubire: ,,Eu sunt totul sau nimic, îți spun sincer!”

Femeia din spatele brandului ,,Sweet Paprika” îți spune ce înseamnă pentru ea iubirea, dar și cum iubește când iubește. Povestea de iubire cu soțul ei Patrick este una desprinsă parcă din romanele de dragoste. L-a cunoscut pe vremea când avea 16 ani și după împărcări și despărțiri, dragostea lor s-a dovedit a fi mai puternică. S-au căsătorit și acum au împreună doi copii.

,,Eu ori iubesc, ori nu iubesc. Nu sunt pe sistemul “decât deloc, mai bine ceva acolo sau fă Rai din cei ai”. Eu sunt totul sau nimic, îți spun sincer. Nu îmi place să mă amăgesc că n-am timp de pierdut. Ori ești tot aici pentru mine și eu pentru tine, ori nu are sens.”

G. Atanasov: ,,Știi ce e cele mai interesant? Eu nu uit iubirile mele”

 ,,Iubesc fără limite. Eu când iubesc, iubesc până la capăt. Și știi ce e cele mai interesant? Eu nu uit iubirile mele. Chiar și în urma unei despărțiri eu nu consider că am deziubit acel om sau nu-l mai iubesc în niciun fel. Relația trecută continuă undeva într-un univers paralel în filmul ei, chiar dacă drumurile a doi oameni se despart. Poate este un lucru nepotrivit, dare u chiar iubesc oamenii până la capăt.”

G. Atanasov, despre motivul pentru care s-a apucat de muzică: ,,Iubesc foarte mult poezia și îmi place să transform poezia în muzică”

Invitata lui Vlad Craioveanu mărturisește că 2020 a fost un an i-a schimbat prioritățile. Pentru Gabriela Atanasov a fost anul în care a mai avut curajul să-și împlinească un vis care nu-I dădea pace de multă vreme: acela de a cânta! 

,,Cânt pentru visători, când pentru cei în care mă oglindesc. De altfel, primul cântec pe care l-am lansat acum se numește ,,Doi visători”. Îmi place să cred că cred că sunt mulți oameni care nu se regăsesc în cee ace se impune în tipare, la radio, la tv, în scandal, în acele versuri goale. Eu iubesc foarte mult poezia și îmi place să transform poezia în muzică. Nu-mi place ce văd în jur! Da-ul vine dintr-un nu! Simt că am foarte multe de spus și că tot eu mi-am pus piedici”, povestește Gabriela Atanasov.

G. Atanasov: ,,Într-o lume a virtualului, cred că oamenii vor prețui cel mai mult adevărul”

Creatoarea de conținut mărturisește că tot ceea ce a făcut până acum – de la implicarea în social media până la colecțiile vestimentare pe care le-a lansat – se bazează pe sinceritate. Toate sunt o parte din ea, sunt adevărate, pentru că nu îți dorește să facă rabat de la calitate pentru a ,,da bine” în online.

,,Într-o lume a virtualului, cred că oamenii vor prețui cel mai mult adevărul la un moment dat. Mi se pare foarte trist și foarte nociv să construiești în jurul tău doar o imagine perfectă. Am vorbit despre asta de multe ori, am ținut workshop-uri pe tema asta. Eu vreau să mă oglindesc în oamenii care mă urmăresc.”

G. Atanasov: ,,Mi se pare foarte greu pentru un om să își inventeze altă viață pe lângă cea pe care o are”

„Cred că nu ai cum să fidelizezi un om cu minciună. Mi se pare foarte greu pentru un om să stea și să își inventeze altă viață pe lângă cea pe care o are. (…) Eu niciodată n-am făcut lucrurile cu orice preț, decât dacă este exact ceea ce sunt eu, ceea ce gândesc și ceea ce știu că am de oferit.”