• Candidații SUA nu se duelează numai pentru Casa Albă, ci și în materie de gafe
  • Și Trump, și Biden și-au lăsat amprenta cu gafe noi
  • Joe Biden s-a întrecut pe sine, prezentându-și nepoata ca fiind Beau Biden, fiul decedat

Chiar în ziua alegerilor, Joe Biden s-a întrecut pe sine în materie de gafe – în loc să o prezinte pe nepoata care era lângă el, a spus că e fiul său, Beau Biden, care a murit în urmă cu 5 ani. Și-a dat seama de greșeală, dar și că a greșit nepoata.

Joe Biden: „Vreau să vi-l prezint pe fiul meu, Beau Biden, pe care mulți dintre voi l-ați ajutat să ajungă senator în Delaware. Iar ea e nepoata mea, Natalie. Oh, nu, stați, le-am confundat”

Trump a gafat la rândul lui pe Twitter, locul lui de joacă preferat. Într-un mesaj despre cum e în avantaj, dar „ei” încearcă să fraudeze alegerile, președintele american a scris greșit „POLLS” – urnele de vot. Prin urmare, a rezultat că „polonezii sunt închiși”, în loc de urnele sunt închise.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Mai puțin amuzant e că Twitter a marcat mesajul ca fiind „posibil înșelător” în legătură cu alegerile. Nu e prima dată când o literă în plus sau în minus schimbă ce vrea să transmită Trump. Pentru că a scris greșit Wales – Țara Galilor – rezultatul a fost o întâlnire cu Prințul Balenelor.