• Marcel Ciolacu a susținut, joi, o conferință de presă la sediul PSD, din Șoseaua Kiseleff.
  • În timpul conferinței, mai multe bancnote „au dat să fugă” din buzunarul interior al sacoului liderului social-democraților.
  • Evenimentul este comentat peste măsură în mediul online.

UPDATE: Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginea sa cu banii la vedere s-a viralizat: „Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu. Mesajul a fost însoțit de mai multe emoji cu zâmbete și o fotografie cu mesajul „Susținem capitalismul românesc!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a susținut, joi, o conferință de presă la sediul central al partidului, din București. În timp a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care îl acuză că „este într-o lume paralelă”, din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD au ieșit la vedere mai multe bancnote.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu reprezentantii asociaţiilor, federaţiilor şi sindicatelor din domeniul agroalimentar, cărora le mulţumesc pentru volumul important de informaţie pe care ni l-au transmis. Concomitent cu întâlnirea noastră a ieşit şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros şi a produs anumite ştiri. Concluzia? Oros este într-o lume paralelă faţă de ceea ce se întâmplă în acest moment, în acest domeniu”, a spus Marcel Ciolacu, joi, la finalul întâlnirii cu reprezentanţi din domeniul industriei agro-alimentare.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Reacțiile din mediul virtual vizavi de acest episod nu au întârziat să apară: „Domnu’ Ciolacu, n-ați auzit de portofel electronic?” sau „Nu are cum să existe. Șefului PSD Marcel Ciolacu îi sar banii de la piept în timpul unei conferințe de presă”.