• În fiecare duminică, de la ora 20.00, Ion Cristoiu este invitatul permanent al emisiunii Gândurile lui Cristoiu, moderată de Tatiana Cristal
  • Ion Cristoiu analizează echidistant evenimentele săptămânii și explică cum îți schimbă sau influențează viața
  • Rubrici precum Topul Politicienilor, Istoria se repetă și Profeția lui Cristoiu îți vor spune cine s-a remarcat în această săptămână și de ce

Ion Cristoiu: Eu cred că ce face Iohannis face parte din campania electorală pentru parlamentarie. PNL a lansat planul acela de relansare a României. Este o manevră electorală. Nu a mai fost până acum. Trebuie să înțelegem ce vrea Klaus Iohannis. Vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. În România nu s-a mai construit nimic. Cât a făcut Ceaușescu într-o zi, noi nu am reușit să facem în 30 ani.

În sfârșit începem să construim, să facem ceva. El imi dă un semnal că regimul lui, care sigur alegerile parlamentare par un fleac, va fi o guveranre a marilor construcții. Acestea sunt simboluri.

Vor intretine aceste lucruri. Potrivit mișcărilor rezultă că toată țara este un șantier, deși nu este.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ei dau populației această impresie de reluare a ambițiilor lui Ceaușescu de a construi România. Ei nu vor reforme, ei vor infrastructură.

Se reia ambiția constructiilor parcurilor, metrourilor. Semnalul trimis românilor este ăsta: Am inceput spitalul! El nu început… Ambiția nu este a lui Orban, ci a lui Iohannis. Să fie constructor, cu „C” mare. Să rămână în istoria României.

Ion Cristoiu: Vom aveam o sesiune ordinară cu 2 moțiuni de cenzură. Este un act al opoziției. Moțiunea de cenzură se depune situația în care opoziția știe că va răsturna guvernul, dar acum știe că nu va răsturna guvernul. Ea se numește: vot de neincredere.

Începând de astăzi, în fiecare duminică, de la ora 20.00, publicistul, scriitorul și istoricul Ion Cristoiu este invitatul permanent al emisiunii Gândurile lui Cristoiu, moderată de Tatiana Cristal, la Aleph News.

Cu o puternică amprentă personală, Ion Cristoiu analizează echidistant evenimentele săptămânii și explică cum îți schimbă sau influențează viața, ce implicații au asupra viitorului tău, prezentând informații din culise și dezvăluindu-ți DE CE SE ÎNTÂMPLĂ.

Rubrici precum Topul Politicienilor, Istoria se repetă și Profeția lui Cristoiu îți vor spune cine s-a remarcat în această săptămână și de ce, cum unele evenimente din prezent se aseamănă cu altele din trecut și ce lecție avem de învățat, dar și la ce te poți aștepta în viitor.

În ediția de duminică, 20 septembrie, afli de la Ion Cristoiu cine sunt câștigătorii tăierilor de panglici de la metrou și autostrada Transilvania, de ce este Constituția schizofrenică și trebuie schimbată, ce urmărește președintele Iohannis prin valul de schimbări din diplomație, cum funcționează imunitatea de haită în cazul accidentului ministrului Bode și ce schimbare istorică are loc în Orientul Mijlociu. De asemenea, vei afla ce politicieni s-au remarcat în această săptămână și cum se învârte roata istoriei.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminică, 20 septembrie, începând cu ora 20.00, la Aleph News.