• Pe 7 iulie începe Festivalul de Jazz de la Gărâna.
  • Artistul Avishai Cohen este cap de afiș.
  • Festivalul aniversează un sfert de secol.

Odată cu relaxarea restricțiilor, festivalurile și-au redeschis porțile. Miercuri începe Festivalul de Jazz de la Gărâna. Până duminică, în Poiana Lupului, poți să petreci alături de prieteni pe muzică bună în natură. Marius Giura, organizatorul evenimentului, a făcut o selecție atentă a artiștilor pe care îi aduce în fața publicului, iar cap de afiș este Avishai Cohen.

„Cântă un jazz melodios, nu e foarte sofisticat, merge mult pe influenţele folclorice şi tradiţionale din ţara lui, dar e şi mult jazz contemporan”, a spus Marius Giura.

Anul acesta, festivalul aniversează un sfert de secol, iar Mihai, a participat la mai bine de jumătate dintre ediții. Abia așteaptă să meargă și acum, atât pentru line-up, cât și pentru unicitatea locului în care e amplasată scena.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Există un cadru absolut special, există o atmosferă specială. Și, când stai la 12 noaptea, la 12 grade și cu cerul de stele sus și înconjurat de brazi și asculți o muzică fabuloasă, a unor mari artiști, de mare renume. Este o senzație absolut specială”, a spus Mihai Ritivoiu.