• Mihaela Noroc a fotografiat 500 de femei din întreaga lume.
  • „Atlasul Frumuseții” îți arată portrete de femei din peste 50 de țări.
  • Geneticienii spun că româncele au gena frumuseții.

A fost ziua femeii, a zâmbetelor și a bucuriei pe care putem să o dăruim lumii. A fost ziua frumuseții, pentru că toate femeile sunt frumoase, dacă știi cum să le privești.

Asta a făcut și Mihaela Noroc, fotografa care a plecat în lume ca să surpindă sublimul zâmbetului femeilor în Atlasul Frumuseții. Suntem noi, româncele, mai frumoase decât alte femei? Uite, cel puțin se pare că avem genă bună. Așa că ține de noi să știm să arătăm cât de frumoase suntem.

„Frumusețea înseamnă să ai de fapt încredere în tine, admir foarte mult oamnii care sunt asumați. Nu mai trebuie neapărat să ne lăsăm influențați de diferite standarde. Orice femeie poate să fie frumoasă. Nu e așa că e foarte frumos să vezi momentul de tandrețe dintr-o mamă și o fiică?”, a spus autoarea albumului „Atlasul Frumuseții” Mihaela Noroc.

„Trebuie să ne gândim că peste poporul român au trecut foarte multe popoare migratoare și schimbul acesta de genă a fost extrem de variabil și asta dă de fapt frumusețe. Lățimea umerilor să fie lată, privirea să fie de încredere, dar încearcă să-și găsească instinctual un partener care să-i asigure stabilitate”, a declarat medicul genetician Andreea Cătană.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Avem toate tipologiile europene. Un corp armonios și bine proporționat. Totul durează nu mai mult de 10 – 20 de secunde – ca cineva să-ți fie sau nu simpatic”, a spus directorul agenției de modeling MRA Liviu Ionescu.

Sunt de acord. Sunt superbe femeile din România. Cred un singur lucru. Că ar trebui să încerce să fie mai naturale”, a spus fotomodelul Ana Peneacă.

Frumusețea este relativă, poate ce este frumos pentru mine nu este frumos și pentru tine. În general atitudinea este totul. Am călătorit mult și româncele întradevăr sunt cele mai frumoase”, a afirmat modelul Ana Balosu.