• Nu este prima dată când interpretul din Hertfordshire anulează concertele din cauza unei boli.
  • Un atac de vertij poate dura de la câteva secunde la ore, potrivit NHS.
  • O declarație ulterioară la scurt timp după aceea a spus că cei cu bilete pentru spectacolul anulat vor rămâne valabili deoarece caută să reprogrameze data.

George Ezra a anulat o reprezentație la O2 Arena din Londra, marți, după ce a fost diagnosticat cu vertij acut. O declarație postată pe pagina de Twitter a tânărului de 29 de ani spunea că acesta se simțea „incredibil de rău” înainte de a solicita asistență medicală. Cântărețul și compozitorul este cel mai bine cunoscut pentru hituri precum Green Green Grass, Shotgun și Budapesta.

Declarația spunea: „El a fost diagnosticat de un medic ca având vertij acut și, în consecință, regretăm sincer să anunțăm că spectacolul de diseară de la O2 din Londra nu va putea avea loc așa cum era planificat”. Un atac de vertij poate dura de la câteva secunde la ore, potrivit NHS. Este o senzație că tu sau mediul din jurul tău te miști sau te învârtești și poate provoca o pierdere a echilibrului, amețeli sau boală.

O declarație ulterioară la scurt timp după aceea a spus că cei cu bilete pentru spectacolul anulat vor rămâne valabili deoarece caută să reprogrameze data. „Ne pare foarte rău pentru toți cei care au călătorit în această seară”, se încheie declarația.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Nu este prima dată când George Ezra anulează concertele din cauza unei boli.

În februarie anul trecut, el a împărtășit un videoclip cu el însuși cu varicela – o boală contagioasă care s-a răspândit într-o erupție pe față, pe umeri și pe piept.

El le-a spus fanilor că a fost nevoit să anuleze spectacolele de la London Palladium, Manchester Opera House și Edinburgh Usher Hall. Ezra se află în prezent în turneu, promovând al treilea album al său Gold Rush Kid. Are spectacole viitoare în Leeds, la Festivalul Isle of Wight și în Irlanda și Europa.