Gerard Butler vrea să se retragă din lumina reflectoarelor

  • Unul dintre cei mai râvniți actori din lume vrea să se retragă din lumina reflectoarelor
  • Gerard Butler a suferit o operație nereușită, care a dus la alte șapte operații
  • A avut și un accident de motocicletă, care aproape l-a ucis

Renumitul Gerard Butler pare că se află într-un punct critic al vieţii personale şi al carierei.

„În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit să renunţ și la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa”, declară actorul scoțian.

Gerard a suferit  în 2017  un accident de motocicletă şi s-a ales cu mai multe fracturi la picioare. La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat şi l-a aruncat efectiv de pe motocicletă.

Ghinionul l-a urmărit și în acest an, când în plină pandemie, s-a despărţit de iubita lui, Morgan Brown, cu care avea o relaţie de aproape şapte ani.

Gerard Butler: „În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului.”

View this post on Instagram

When they say „act natural.” 😂 #TBT

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on