• Unul dintre cei mai râvniți actori din lume vrea să se retragă din lumina reflectoarelor
  • Gerard Butler a suferit o operație nereușită, care a dus la alte șapte operații
  • A avut și un accident de motocicletă, care aproape l-a ucis

Renumitul Gerard Butler pare că se află într-un punct critic al vieţii personale şi al carierei.

„În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit să renunţ și la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa”, declară actorul scoțian.

Gerard a suferit  în 2017  un accident de motocicletă şi s-a ales cu mai multe fracturi la picioare. La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat şi l-a aruncat efectiv de pe motocicletă.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Ghinionul l-a urmărit și în acest an, când în plină pandemie, s-a despărţit de iubita lui, Morgan Brown, cu care avea o relaţie de aproape şapte ani.

Gerard Butler: „În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului.”

View this post on Instagram

When they say „act natural.” 😂 #TBT

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on