• Ryan Kwanten și J.K. Simmons sunt protagoniștii filmului de groază.
  • Regizat de Rebekah McKendry, filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film Fantasia din Montreal la începutul acestei săptămâni.
  • ,,Glorious” va fi lansat pe Shudder pe 18 august.

Un nou film de groază, cu JK Simmons și Ryan Kwanten în rolurile principale, a fost întâmpinat de un val de aprecieri, pe site-ul de recenzii globale Rotten Tomatoes, încă de la apariție, potrivit The Independent.

Glorious” , regizat de Rebekah McKendry, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film Fantasia din Montreal la începutul acestei săptămâni.

Deja, a primit recenzii pozitive din partea criticilor, fiind lăudat pentru distribuție și scenariu, în timp ce unii au apreciat filmările ca fiind stelare„.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Descris ca fiind o dramă comică„, filmul îl are ca protagonist pe Kwanten, starul din ,,True Blood„, în rolul unui bărbat ghinionist și îndrăgostit, pe nume Wes, care ajunge să fie încuiat într-o toaletă dintr-un popas pentru camioane.

Actorul Simmons, premiat cu Oscar, este vocea ,,groazei” . Filmul o are în distribuție și pe Sylvia Grace Crim și a fost scris de Todd Rigney, Joshua Hull și David Ian McKendry.

Într-un fel succes pentru distribuție și echipa de creație, Glorious are în prezent un rating ,,fresh” de 100% pe popularul site de evaluare a filmelor

Glorious va fi lansat pe Shudder pe 18 august.