• Gordon Ramsay își deschide un nou restaurant în Londra
  • Specialitatea restaurantului vor fi burgerii gourmet

Chef-ul vedetelor, Gordon Ramsay, își deschide, în decembrie, un nou restaurant de burgeri gourmet. Noua locație Gordon Ramsay Burger va fi în Londra.

Și credeți-mă că o să fie o experiență unică, pentru că vă voi răsfăța papilele gustative cu un mix incredibil din cele mai bune bucăți de carne din U.K.”, a spus Ramsay într-un interviu.

Wagyu burger este piesa de rezistență din meniul restaurantului. Pe lângă clasica chiftea de vită, găsești bânză Pecorino și o abundență de trufe negre.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

O experiență în cadrul noului restaurant poate să coste 106 dolari.

Cartofii prăjiți nu sunt incluși – costă 8 dolari. Același burger, exact cu ingredientele folosite de Gordon Ramsay, e mult mai puțin la București.

Tudor Aposteanu, chef: „O să facem cam similar acelaşi burger. Exact aceeaşi carne, dar făcută din vită Wagyu la Gordon Ramsay ajunge la 115 sau 116 dolari. Punem şi chifla pe plită. Acest burger cu trufe pe care noi îl avem, care se face cu trufe naturale şi cu carnea angus. Nu orice parmenzan. Un parmezan Ferrara, să-l facem cât mai aproape de cel pe care l-a creat Gordon Ramsay. Chifla, care devine foarte puţin crocantă. Acesta este un burger cu trufe, parmezan, Ferrara, și trufe negre, 45 de lei.”