• Noul single este primul oficial în limba engleză al trupei SEVENTEEN, cântat împreună de întregul grup.
  • În trecut, membrii trupei au lansat single-uri în limba engleză solo, obținând dragostea fanilor din întreaga lume.
  • Se spune că single-ul este o pre-lansare a revenirii complete a grupului în Coreea, despre care s-a spus anterior că va avea loc în luna mai.

SEVENTEEN urmează să lanseze un single în limba engleză în aprilie, înainte de lansarea albumului lor complet în mai.
La data de 24 martie, agenția trupei de băieți, Pledis Entertainment, a anunțat într-o declarație pentru presa sud-coreeană OSEN că grupul K-pop va dezvălui un single de pre-lansare luna viitoare.

În special, viitorul single va fi prima lor piesă în limba engleză interpretată de toți cei 13 membri ai boyband-ului. Anterior, subunitățile și membrii solo ai grupului au lansat melodii în limba engleză, inclusiv Vernon și Joshua pe „2 Minus 1″ de pe cel mai recent mini-album al grupului, „Attacca”, lansat în luna mai, și Woozi cu mixtape-ul său solo „Ruby”.

Piesa încă fără titlu va veni înaintea viitorului album complet al trupei SEVENTEEN, care va sosi în luna mai. Viitoarea lansare va marca prima revenire internă a SEVENTEEN din anul 2022, sosind la șapte luni după „Attacca”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Noul album complet va fi, de asemenea, cel de-al patrulea album de studio de lungă durată al grupului de până acum, venind la aproape trei ani de la precedentul lor disc „An Ode”, care a fost lansat în septembrie 2019.

Între timp, membrul chinez The8 a revenit recent cu un nou single solo în limba chineză, „Hai Cheng”, care a fost prima sa lansare solo din acest an. Acesta este intitulat după Hai Cheng City, orașul natal al cântărețului din provincia chineză Liaoning.

Noul cântec urmează, de asemenea, după „Side By Side” din aprilie 2021, lansat atât în chineză, cât și în coreeană, a fost la rândul său continuarea single-ului său din 2020, „Falling Down”, care la rândul său a venit la un an după ce a lansat piesa sa de debut solo „Dreams Come True”.