• Hailey Bieber a accesat luni rețelele de socializare pentru a nega că este însărcinată și, de asemenea, pentru a face o actualizare dură a stării sale de sănătate.
  • Au circulat zvonuri dacă modelul, în vârstă de 26 de ani, și soțul Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, așteaptă primul lor copil împreună.
  • Cu toate acestea, cea mai recentă postare de pe Instagram a lui Hailey a infirmat zvonul, dezvăluind că are un chist mare la ovar.

Hailey Bieber a accesat luni rețelele de socializare pentru a nega că este însărcinată și, de asemenea, pentru a face o actualizare dură a stării sale de sănătate. Au circulat zvonuri dacă modelul, în vârstă de 26 de ani, și soțul Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, așteaptă primul lor copil împreună.

Cu toate acestea, cea mai recentă postare de pe Instagram a lui Hailey a infirmat zvonul, dezvăluind că are un chist mare la ovar. În story, modelul este văzut ridicându-și puloverul gri larg pentru a-și arăta stomacul. Ea a scris: Am un chist pe ovar de mărimea unui măr. Nu am endometrioză sau SOPC, dar am avut un chist ovarian de câteva ori și nu este niciodată plăcut.”

Lângă burtica ei expusă, ea a scris: nu este un bebeluș”, apoi a continuat: Este chinuitor, mă doare și mă face să mă simt amețită, balonată, cu crampe și emoțională.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
Foto: Hailey Bieber/Instagram

Ea a încheiat prin a scrie: Oricum… Sunt sigură că mulți dintre voi pot relaționa și înțelege peste măsură. Ne descurcăm”. Este cea mai recentă problemă de sănătate despre care Hailey a fost deschisă, vedeta dezvăluind la începutul acestui an că a fost spitalizată după ce a suferit un mini accident vascular cerebral”.

Incidentul a dus la descoperirea unei afecțiuni cardiace care a necesitat o operație pentru a închide o gaură în inimă. După operație, ea și-a informat fanii într-un videoclip pe YouTube pentru a spune că se simte foarte bine și că se recuperează bine. Ea a spus la momentul respectiv: Mă simt minunat. Cel mai mare lucru pe care îl simt, sincer, este că mă simt foarte ușurată că am reușit să rezolvăm totul, că am reușit să închidem gaura, că voi putea să trec peste această situație foarte înfricoșătoare și să îmi trăiesc viața.”

De asemenea, ea a vorbit despre lupta ei foarte întunecată” cu gândurile sinucigașe într-un interviu de tip tell-all” pe Spotify în septembrie. După ce a avut gânduri de a nu mai vrea să fie aici”, a urmat ședințe de terapie timp de o săptămână.

Răspunzându-i gazdei emisiunii Call Her Daddy, Alex Cooper, despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat, ea a spus: Când lucrurile devin foarte întunecate și începi să ai gânduri că nu mai merită sau că nu mai vrei să fii aici, ceea ce am mai avut în trecut”. Ea a adăugat: Când ieși din asta, existența unui suport este cel mai important lucru, cu siguranță.”