• Printează-ți 3D o mască, dacă n-ai găsit una care să-ți placă
  • Automatizează-ți casa și transform-o într-un spectacol de groază
  • O fantomă poate fi foarte veridică, cu ajutorul unei drone

Dacă tot vine Halloween-ul, de ce să nu pui tehnologia la treabă, ca să sperii sau măcar să îi uimești pe cei apropiați.

Dacă nu ai găsit masca potrivită, poți să nu-ți printezi una 3D. Poți să descarci fișierul de printare de pe internet și să ai puțină răbdare, câteva ore, până e gata masca.

Youtuber-ul Uncle Jessie e foarte mândru de alegerea lui.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Există două variante ale măștii, versiunea standard printată aici și mai există o versiune care are coarne, pe care o printez acum și sper să o termin înainte de a merge la colindat cu copiii.”

Poți alege și ceva mai sofisticat și să-ți transformi casa într-un parc de distracții. Max Burton și Spencer Mears, de la Scared Haunt,
au totul pus la punct de sistemul Control4.

Max Burton, Scared Haunt: „Avem fulgere și tunete, mașini de ceață controlate, sisteme pneumatice, adevărul e că tot spectacolul e controlat de Control4.Luminile pâlpâie, ghirlandele își schimbă culorile, diverse lucruri sunt acționate, multă recuzită e controlată, fantoma lui Pepper e activată de senzori de mișcare.”

Dacă ai o pasiune pentru fantome, caută una care să zboare. Nu chiar singură, ci cu ajutorul unei drone.

„Deci, dacă vrei ceva cu care să-ți sperii zdravăn vecinii noaptea, pe care s-o dezbraci ziua și să te joci ca orice copil normal, atunci este drona potrivită pentru tine.”