„Happy birthday dr. Fauci”. Joe și Jill Biden îi cântă doctorului de la Casa Albă

  • Anthony Fauci, directorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase din SUA a împlinit 80 de ani
  • Preşedintele ales, Joe Biden şi soţia sa, i-au cântat doctorului ”La mulţi ani” pe Twitter
  • Fauci va continua să fie consilier la Casa Albă şi în administraţia Biden

Numele lui a fost pe buzele tuturor anul acesta, în contextul pandemiei. Este starul momentului. Nominalizat ca personalitatea anului de toate revistele prestigioase, doctorul Anthony Fauci tocmai a împlinit vârsta de 80 de ani.

Preşedintele ales al Statelor Unite împreună cu viitoarea primă doamnă au ales să-i transmită un mesaj simpatic directorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase. Au postat mesajul audio pe pagina de Twitter a lui Jill Biden.

Iată ce spune doctorul Anthony Fauci despre munca lui neobosită şi despre finalul pandemiei.

Anthony Fauci: „Nu este loc pentru greşeli şi nu ai voie să renunţi. Trebuie să mergi întotdeauna mai departe! Este foarte important să le transmitem oamenilor să reziste şi să mai aibă răbdare, pentru că salvarea vine. Folosesc metafora ”Cavaleria este pe drum”, iar cavaleria este vaccinul. Dacă rezistăm şi implementăm toate măsurile de sănătate publică, vom reuşi să trecem peste. Se va termina. Toate aceste momente grele prin care trecem vor deveni istorie.”

Doctorul Fauci va continua activitatea sa de consilier al Casei Albe pe probleme legate de pandemia de coronavirus şi în administraţia Biden.