• Studenții de la Universitatea din Texas vor putea urma un curs despre Harry Styles.
  • Cursul face parte din specializarea ,,Istorie Digitală„.
  • La o universitate din New York poți lua lecții despre Taylor Swift iar la Liverpool despre Beatles.

După ce a dat clasă celorlalți artiști în topuri cu noul său album, Harry Styles ajunge materie pe care profesorii o vor preda la clasă.

Studenții de la Universitatea de Stat din Texas vor avea ocazia să aprofundeze cariera extraordinară pe care o are artistul britanic la doar 28 de ani, de la cunoscutul boy-band One Direction, care a făcut furori printre adolescenți, și până la cariera de artist solo care bate toate recordurile în topurile internaționale.

Cursul, numit ,,Harry Styles și Cultul Celebrității: Identitate, Internet și Cultura Pop Europeană”, face parte din specializarea ,,istorie digitală” și va fi predat începând cu primăvara anului viitor. Profesorul care-l va preda își avertizează viitorii cursanți că se înscriu la un studiu cât se poate de serios, unde vor aborda probleme de sexualitate, de rasă, consumerism și globalism.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Facultatea a primit deja sute de cereri de la studenți care vor să se transfere doar ca să urmeze cursul despre Harry Styles.

Nu e singurul artist despre care poți să iei lecții. Universitatea Clive Davis din New York are cursuri despre Taylor Swift iar la Universitatea din Liverpool îți poți face masteratul în Beatles.