• Studenții de la Universitatea din Texas vor putea urma un curs despre Harry Styles.
  • Cursul face parte din specializarea ,,Istorie Digitală„.
  • La o universitate din New York poți lua lecții despre Taylor Swift iar la Liverpool despre Beatles.

După ce a dat clasă celorlalți artiști în topuri cu noul său album, Harry Styles ajunge materie pe care profesorii o vor preda la clasă.

Studenții de la Universitatea de Stat din Texas vor avea ocazia să aprofundeze cariera extraordinară pe care o are artistul britanic la doar 28 de ani, de la cunoscutul boy-band One Direction, care a făcut furori printre adolescenți, și până la cariera de artist solo care bate toate recordurile în topurile internaționale.

Cursul, numit ,,Harry Styles și Cultul Celebrității: Identitate, Internet și Cultura Pop Europeană”, face parte din specializarea ,,istorie digitală” și va fi predat începând cu primăvara anului viitor. Profesorul care-l va preda își avertizează viitorii cursanți că se înscriu la un studiu cât se poate de serios, unde vor aborda probleme de sexualitate, de rasă, consumerism și globalism.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Facultatea a primit deja sute de cereri de la studenți care vor să se transfere doar ca să urmeze cursul despre Harry Styles.

Nu e singurul artist despre care poți să iei lecții. Universitatea Clive Davis din New York are cursuri despre Taylor Swift iar la Universitatea din Liverpool îți poți face masteratul în Beatles.