• HBO a anunțat că vine cu o serie de spin-off-uri „Game of Thrones”
  • “House of Dragons” a fost comandat în octombrie 2019 și va apărea în 2022
  • Printre spin-off-urile seriei se numără „Tales of Dunk and Egg” și „10.000 ships”

Serialul vine cu o serie de spin-off-uri. Pe plan principal se află “House of Dragons” care ar urma să intre în producție în această primăvară și să fie lansat în 2022. Seria a primit o comandă de 10 episoade în octombrie 2019. Acțiunea are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones” și urmărește povestea strămoșilor lui Daenerys Targaryen. Mai exact, centrul seriei privește războiul de succesiune dintre Rhaenyra Targaryen și Aegon II, război cunoscut și sub denumirea de “Dansul Dragonilor”.

Există deja scenariul „Tales of Dunk and Egg” care se bazează pe seria de romane publicate de Martin „Un cavaler al celor șapte regate”. Mai este cel mai vechi proiect pe linia cronologică Westeros. Și anume, “10.000 ships”, care s-a întâmplat cu aproximativ 1.000 de ani înainte de începerea cărții „A song of ice and fire” și urmărește povestea reginei Nymeria.

Un lucru interesant, Nymeria este numele pe care Arya Stark l-a dat unuia dintre lupi în serial. S-a mai discutat despre “9 Voyages” sau „Flea Bottom” care se bazează pe viața cetățenilor obișnuiți din „Debarcaderul Regelui”. Deocamdată nu s-a discutat de vreo serie animată.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI