• Platforma HBO Max va ajunge, din 8 martie, în 15 țări din Europa.
  • Max vine cu sunet 5.1, Dolby ATMOS și video 4K.
  • Filmele intră pe platformă la 45 de zile după premiera din cinema.

HBO Max a anunțat planurile de extindere în alte 15 țări din Europa, ca parte a implementării sale globale în etape. Platforma de streaming va fi disponibilă și în România, începând cu 8 martie. Aceasta va înlocui HBO GO și va avea, odată cu lansarea, același preț avut de vechea platformă.

Potrivit WarnerMedia, HBO Max va fi disponibil de pe 8 martie în următoarele state europene: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

WarnerMedia – deținătorul platformei – a anunțat marți că HBO MAX vine cu cele mai noi filme și seriale de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals. Vei putea să vezi filmele pe platformă la doar 45 de zile după ce au fost lansate la cinema. Noul abonament lunar costă 4.99 euro pe lună, însă, dacă ai deja abonament HBO GO sau dacă te abonezi până pe 31 martie, beneficiezi de un preț special: 3,3 euro pe toată perioada abonamentului tău. Va exista și un abonament anual, în valoare de 39.9 euro.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Odată cu lansarea din România, HBO MAX ajunge la un total de 61 de teritorii în care e disponibil. Printre filmele pe care le vei găsi pe platformă se numără noul Matrix: Resurrections, Dune, King Richard, dar și sezoane noi din Westworld, His Dark Materials și prequel-ul Game Of Thrones – House Of The Dragon.

Noua variantă a platformei aduce, totodată, abonaților, o experiență de vizionare mai bună, astfel că, filmele și serialele urmărite vor avea un sunet 5.1, Dolby Atmos și video 4K.

WarnerMedia a început implementarea HBO Max în Europa în octombrie 2021, când streamerul a fost lansat în țările nordice (Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda), precum și în Spania și Andorra. Până în 2026, compania speră să fi extins serviciul în 190 de țări.